IT_ Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ja juz dotarlem :crossy: dzieki za mile towarzystwo i wspolne kilka kilometrow. pozdrowienia dla zappy i jego drugiej polowy :smile:wrzuccie fotki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Też dotarłem cały :bigrazz: Przegoniłem się jeszcze ostro z jakaś A klasą, grubo szła :smile: I jeszcze jedna sprawa, gdzieś na skrajnym 3 pasie, na wisłostradzie, przed jakimś łukiem, gdzieś przed mostem grota( :crossy: ) jest górka w asfalcie, na 8cm co najmniej wysoka, wielkości zwiniętego zeszytu A4, może trochę większa.Oczywiście najechałem na nią, a kierę z rąk mi wyrwało. NIECIEKAWIE. Dzięki za towarzystwo i eskortę na Gdańsk :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Też dotarłem cały :bigrazz: Przegoniłem się jeszcze ostro z jakaś A klasą, grubo szła :smile: I jeszcze jedna sprawa, gdzieś na skrajnym 3 pasie, na wisłostradzie, przed jakimś łukiem, gdzieś przed mostem grota( :crossy: ) jest górka w asfalcie, na 8cm co najmniej wysoka, wielkości zwiniętego zeszytu A4, może trochę większa.Oczywiście najechałem na nią, a kierę z rąk mi wyrwało. NIECIEKAWIE. Dzięki za towarzystwo i eskortę na Gdańsk :banghead: tez juz dotarlem, to miales farta ze tylko rak, ja zajechalem jeszcze na zalesie dolne zeby sie przejechac po piasku heh i w drodze powrotnej na aswaldzie tez napotkalem gorke przy wiekszej predkosci, nie powiem czym przywalilem o bak hehe, na dzis mam juz moto dosc, lubie takie momenty jak mi sie juz nie chce i mowie fajrant , teraz wreszcie pije normalne piwo a nie te sikacze :biggrin: dzieki wszystkim za towarzystwo , ciesze sie ze moj spontaniczny pomsyl odnosnie kierunku jazdy zostal tak szybko zrealizowany :bigrazz: pozdrowionka ps: czesciej zapraszam do zalesia , moze teraz beda wypady " na basenik" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja muszę tłumik obejrzeć, dzisiaj przywaliłem nim równo 7 razy.... Ale to jutro, dzisiaj to może jeszcze wyjdę i go pokrowcem nakryję, zasłużył sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Ja muszę tłumik obejrzeć, dzisiaj przywaliłem nim równo 7 razy.... Ale to jutro, dzisiaj to może jeszcze wyjdę i go pokrowcem nakryję, zasłużył sobie. na przyszlosc na tych garbach masz do wyboru trzy opcje a) trening , cos w rodzaju trialu:) b) isc obok moto c) przemknac boczkiem po tej trawie/piasku wiec mysle ze nie bedzie tak zle po wykorzystaniu którejś z tych opcji :crossy: Edytowane 26 Lipca 2008 przez motorbikepit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Nie wymądrzaj się tak :banghead: Boczkiem nie dało, bo drzewka ładnie zasadzone, jedynie wstałem na podnóżkach i oparłem się na kierownicy, ale nie dało rady, gdybym poszedł obok, też nie dało by przecież rady :crossy: Będę musiał podciągnąć amortyzator jeśli nadal mamy tam jeździć :bigrazz: Poszedłem właśnie z ciekawości zobaczyć jaki mam prześwit, bak do połowy pełny, beze mnie, 8 cm przy tłumiku :smile: Edytowane 26 Lipca 2008 przez pitbull200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ja też już dotarłem, było bardzo sympatycznie mam nadzieje ,że Zalesie jeszcze raz odwiedzimy ,no i tą drugą wieże w Czersku trzeba obejżeć :crossy: Też sobie jeszcze troche polatałem - na pustawej już Krakowskiej musiałem sie trochę wyszaleć bo mi prędkości brakowało:) - na szczescie bez przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 :D No i ja dotarlem, jeszcze posmigalem po wawie, samochodem nie lubie jazdzic po nocy ale moto ... ;) Bylo bardzo milo, i do nastepnego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ja juz dotarlem :D dzieki za mile towarzystwo i wspolne kilka kilometrow. pozdrowienia dla zappy i jego drugiej polowy ;)wrzuccie fotki :DA... dziękuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 ja rowniez dziekuje za mila przejazdzke i spotkanie :( ekipa rosnie... jest fajnie :icon_mrgreen: pozdrawiam i do nastepnegoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 jedzie moze dzis ktos na zalesie ?? ja sie chyba wybiore tak rekreacyjnie wiec fajnie by bylo kogos spoktac przy okazji pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja już podziękuje, nie mam siły na takie rzeczy, poprzerzucam trochę ziemi na podjeździe, bo zabieram się do tego od dłuższego czasu :icon_evil: Pit, wklej fotę z parkingu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja już podziękuje, nie mam siły na takie rzeczy, poprzerzucam trochę ziemi na podjeździe, bo zabieram się do tego od dłuższego czasu :icon_evil: Pit, wklej fotę z parkingu! też sobie znalazłeś niedzielną rozrywkę heh wlasnie nie wiem co z tymi fotkami, wstawiac, czy preslac kazdemu link na prv ? raczej przesle kazdemu ze zdjecia link ale to po poludniu sie za to wezme pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 siemanko wrzuciłem kilka fotek:Czersk - fotki jak wywołacie swoje dajcie link :icon_evil: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 troche pozno ale dorzucam kilka zdjec http://picasaweb.google.com/marinasienkiew...key=OoaKv_mi_XQMarina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi