IT_ Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 to i ja moze dobije jak sie wyrobieJanek, dasz rade, do 17 jeszcze troche czasu zostalo :) Czersk jest fajna opcja, nie bylem jeszcze tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Właśnie go obejrzałem na google earth, od groma zamków, także niech ktoś weźmie aparat(ja mam lustro także nie da rady), ale zjeść to tam chyba nic nie zjemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Oczywiście nie sprawadzałem od wczoraj i czekałem dobre 0,5 godziny na Was. Teraz patrze zmienieono godzinę na 17 no ładnie. Jak dam radę to dojadę na 17 jak nie to niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Właśnie go obejrzałem na google earth, od groma zamków, także niech ktoś weźmie aparat(ja mam lustro także nie da rady), ale zjeść to tam chyba nic nie zjemy :) ja moge wziac aparat, a w drugiej kwesti to nie samym jedzeniem czlowiek zyje heh, nawiasem mowiac jak ktos bedzie chcial to na pewno sie cos znajdzie, w koncu to miasteczko tez majakies znaczenie turystyczne wiec cos musi byc. Ps: gdzie w takim razie ustawka na miejsce startowe? moze lepiej wyscigi ? w tedy juz zostanie do pokonania pulawske i prosto droga na gore , i czy ktos z chetnych juz tam byl, moto czy samochodem? jak nie to trzeba wydrukowac mapke jakas zeby sie nie blakac w gorze bez sensu cala gromadą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Raczej tylko motocykle, bez jaj :)może już lepiej zostawić tą łazienkowską, niecałe 3 godziny zostały i może nie każdy zajrzy, tylko wpadnie zobaczyć czy stoimy tam o 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Raczej tylko motocykle, bez jaj :)może już lepiej zostawić tą łazienkowską, niecałe 3 godziny zostały i może nie każdy zajrzy, tylko wpadnie zobaczyć czy stoimy tam o 17. pytam czy ktos tam byl moto czy samochodem, jadac samochodem tez bedzie dobrze znal droge :) nie zeby tam z nami jechac autem heh hmm no nie wie, juz tu sie na bierzaco troche osob wypowiedzialo za , wiec co w koncu ? wyscigi - czersk , czy co? ja jestem zaz tą opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Wincentego Rzymowskeigo tak? Jak wszyscy nie potwierdzą to trza jechać na torwar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Wincentego Rzymowskeigo tak? Jak wszyscy nie potwierdzą to trza jechać na torwar. ale z torwaru zegrze czy na czersk? bo jak na czersk to ja bym na was czekal gdzies na stacji po drodze , przy pulawskiej np zeby nie jezdzic do warszawy bez sensu, i ktos kto moze ze mna kto gdzies w tych rejonach mieszka . wiec jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) dla mnie jest to obojetne czy torwar czy np. stacja statoil (ta z kfc) przy wyscigach (rog pulawskiej i poleczki). tylko musimy sie wszyscy zgadac. i chyba czersk jest lepsza opcja :) Edytowane 26 Lipca 2008 przez IT_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) dla mnie jest to obojetne czy torwar czy np. stacja statoil (ta z kfc) przy wyscigach (rog pulawskiej i poleczki). tylko musimy sie wszyscy zgadac. i chyba czersk jest lepsza opcja :) to moze 17 torwar zeby nie bylo ze ktos nie przeczytal i bedzie sam czekal, a 17:20 czy 30 wyscigi dla osob ktore tam wola, i dalej juz wszyscy wspolnie czersk ?? Edytowane 26 Lipca 2008 przez motorbikepit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 to moze 17 torwar zeby nie bylo ze ktos nie przeczytal i bedzie sam czekal, a 17:20 czy 30 wyscigi dla osob ktore tam wola, i dalej juz wszyscy wspolnie czersk ?? ok to ustawka o 17 na torwarze a po drodze zachaczymy wyscigi (do 17:30) parking przed wejsciem, dalej czersk :) pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ok zgoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ciesze sie ze udalo sie cos ustalic. Bede o 17 na torwarze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Dobra, jestem o 17 na Torwarze i mam w dupie gdzie pojedziemy, byle by nie jeździć po centrum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Dobra, jestem o 17 na Torwarze i mam w dupie gdzie pojedziemy, byle by nie jeździć po centrum :) no i git, ja 17:30 wyscigi, lece sie ogarniac bo sie nie wyrobie . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi