kamor Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam posiadam Honde NSR 125 F 92r Problem jest taki że na niskich obrotach Hondzia ładuje mi akumulator i jest ok ale jak dam gazu to (elektromierz) pokazuje mi zmniejszenie ładowania i światła przygasają i jak troche pojeżdrze to już nie zapali! Co może być tego przyczyną? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 sprawdz kable , najprawdopodobniej padl regulator napiecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamor Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Dzieki za odp. a moze ktoś wie gdzie znajduje się ten regulator? Wczoraj zdjąłem bak i znalazłem obok filtra i akumulatora taką kostke i od tej kostki idą kable do akumulatora czy to jest ten regulator napięcia?? Edytowane 4 Lipca 2008 przez kamor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi