tombien Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) Witam Kolegów, stało się! Mam nowiutką Hondę Transalp Xl 700V :-)Po 6 letniej przerwie - cieszę się bardziej niż z poprzednich zakupów (CBR 600 FS i CBR 954RR)Już nie mogę się doczekać poniedziałku - rejestracja itd... Pozdrawiam wszystkich :-))) Edytowane 28 Czerwca 2008 przez tombien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hernia Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam, gratuluje zakupu, i szerokiej drogi życze, napisz jakies wrażenia po jeżdzie tym moto, ja swojego mam od miesiąca i nadal jestem zadowolony :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombien Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 gratuluje zakupu, i szerokiej drogi życze... A dziękuję, dziękuję :-)No cóż. Moto przyjechało do mnie w piątek wieczorem z Niemiec, w poniedziałek zarejestrowałem a dzisiaj dopiero ubezpieczyłem w związku z czym nie omieszkałem dzisiaj nabić 55 km :-) Moje wrażenia: jednym słowem super! Takiego sprzęcika było mi potrzeba! Osiagi zadawalające, żadna nawierzchnia i prędkość (bez przesady oczywiście) nie stanowi dla niego problemu. Najmilej jestem zaskoczony 2 sprawami: 1. Nie chciałem ABS'u ale tak wyszło, że mam i nie żałuję! Spisuje się świetnie, szczególnie na piaszczystych drogach - do tego CBS - miodzio!2. Łączy się z pkt. 1 jazda po szutrach i bezdrożach - jest lepiej niż myślałem, dobrze się trzyma, można pojechać szybciej bez strachu, że zachowa się nieprzewidywalnie, do tego bardzo wygodnie jeździ się na stojąco co krytykował prowadzący w "Motocyklicznie" na TVNTurbo podczas testu tej maszyny. Być może z tego powodu, że ma niemały wzrost - ja mam 175 cm i dla mnie jest ok. Wybór w pełni trafiony - potrzebowałem motorka uniwersalnego i wygodnego na niedalekie wypady po okolicy zarówno po asfalcie jak i polnych i leśnych ścieżkach - i sądzę, że do tego właśnie ten motocykl się bardzo dobrze nadaje. Pozdrawiam i również życzę szerokiej drogi i zadowolenia z użytkowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi