turbo1988 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ale sam przyznasz że z czasem zaczniesz ją gnębić żeby wszystko było jak sie należy poprawnie i sprawnie.jeśli chodzi o mnie to jawa już wyczyszczona i wyregulowana, silnik po remoncie 4 lata temu a przebieg od remontu to około 200km, a maszyna prezętuje się tak :buttrock: http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Jawa/T...win,Sport/36066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 ja kupowalem mz-tke stala z 7 lat i jezdzila jak szalona (ponad 140) :DTez inny motor co mam stal u szweda z 8 lat pchnolem , odpalil i jezdzi caly czas (stary cross ok '75) :) Wiec bedzie motor smigac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi