-AraB- Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Czesc, chce zmienic rolki na ciezsze w moim skuterze orginalnie sa 6.5g czy jak zaloze 7.5 bedzie dal rade ruszyc przy dwoch osobach?? skuter ma 5KM z kawalkiem Edytowane 25 Czerwca 2008 przez -AraB- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaqs Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Z tego co wiem, to zasada jest taka, że jak dasz rolki cieższe niż seryjne to skuter będzie jechał szybciej, ale będzie się wolno rozpędzał.Tylko nie myśl sobie ze bez wariatora sportowoge ci te rolki dadza jakis super efekt, ale myśle, że przy tej wadze dało by ci to z 2 góra 3 km/h róznicy, pewnie byś jakoś ruszył z 2 osobami, ale ja wiem jak na oryginałach rusza rally przy 2 osobach, tak że lepiej nie mówic :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 rzucilem rolki 7.5 g i jest elegancko zbiera sie od samego dolu ( jesli mozna uzyc tego okreslenia przy automatycznej skrzyni ) :) predkosc maksymalna niby nie ulegla zmianie (znaczacej) ale jestem zadowolony, jak bede mial jakas wolna kase to zobacze jak bedzie jezdzil na 9cio gramowych. a jki masz rok, moja rally to rc ten z soczewkami i chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaqs Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 A ja mam z 98. I właśnie chce pokombinować z rolkami, nie długo kupuje leo vince 3.5g i 6,5 g zobacze jak się będzie zbierać ;p Lubie ładować kaske w błoto, a w szczególności w mojego skuta ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi