Smoke Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Do sprzedania wystawiam wspaniały motocykl jakim jest Honda Cbr 1000F sc24.Motocykl został sprowadzony do Polski w 2006r. ze Szwajcarii z tąd też jest to wersja 100KM.Przez mojego znajomego, który go użytkował do 2008r. Ja jestem obecnie drugim właścicielem.Motocykl opłacony: Przegląd do 14.06.2009 a Oc do 22.05.2009r.Rok produkcji to 1989Przebieg: 96 000km - gwarantuje jego oryginalność oraz to że pracuje lepiej niż większość z przebiegiem 40 000 :icon_exclaim: Motocykl jest w 100% bezwypadkowy z pełni oryginalnym lakierze. Wiadomo że posiada parę rys oraz pęknięć wokół śrub.Z dodatków jest założony filtr powietrza K&N oraz stelaż z kufrem Givi.Honda jeżdżona wyłącznie turystycznie, nie katowana gdyż po to kupiłem 1000 żeby mieć zapas momentu obrotowego od samego dołu, jeżdżona na benzynie 98okt. Na obecny sezon CBR-ka przeszła gruntowne przygotowanie do jazdy za 3000zł mianowicie: - Nowy napinacz rozrządu- Nowe Tarcze sprzęgłowe- Nowe sprężyny do kosza sprzęgłowego- Nowe simeringi- Zalany nowy olej w przednich lagach oraz uszczelniacze- Nowa Przednia Felga- Nowe Tarcze hamulcowe ( przód )- Nowe klocki hamulcowe ( przód, tył)- Nowe opony,- Nowy napęd ( łańcuch czyszczony i smarowany co 500km )- Wymieniony płyn chłodniczy oraz hamulcowy - Nowy olej + filtr- Synchronizacja gaźników, - Regulacja zaworów Od tego momentu przejechane jest zaledwie 3000km Do motocykla dodaje: Tylne koło wraz z tarczą i oponą, oraz kompletny silnik!! Honda wiadomo ma już swoje lata jednakże gwarantuje że jeśli ktoś szuka Motocykla do turystyki w idealnym stanie to mogę polecić mu go w 100%.Ciężko o drugi tak zadbany motocykl. Jednakże posiada 2 wady. Nikogo nie będę oszukiwał. - w motocyklu trzeba wymienić kosz sprzęgłowy - jest to kwestia przełożenia go z drugiego silnika,- prawdopodobnie do wymiany będzie łożysko główki ramy, Po za tym nie ma się do czego doczepićMożna śmiało przyjeżdżać z tuzinem mechaników, niczego się nie obawiam :banghead: Motocykl jest w 100% bezwypadkowy i nie malowany Jeśli przyjedziesz i udowodnisz że motocykl miał dzwona lub nawet szlifa zwracam koszty za paliwo. :biggrin: Cena: 7 500zł do negocjacji. Uważam że jest to dobra cena a argumentuje to tym że Honda jest po serwisie za 3000zł, poza tym dodaje silnik oraz tylnią felgę wraz z tarczą i oponą. Kontakt: tel: 0 505 505 583, GG, PW, lub w temacie Więcej zdjęć niż w ogłoszeniu z allegro mogę zrobić dla zainteresowanych. Pozdrawiam, Łukasz. http://www.allegro.pl/item389084550_honda_...im_stanie_.html :bigrazz: Edytowane 24 Czerwca 2008 przez Smoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoke Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 up :P możliwa zamiana za moją dopłatą za ładnego XX-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi