Skocz do zawartości

Zamienię lub Sprzedam Suzuki SV1000S k4

mungo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zamienię moją SV1000S rocznik 2004 na sportową 600tkę. Rozważę każdą ofertę. Krótka charakterystyka: kolor niebieski, wydechy Bos, czarna szyba z garbem, crashpady LSL z niebieskimi końcówkami, sportowe mocowanie tablicy, diodowe kierunki przód i tył, końcówki kierownicy Yoshimura w kolorze niebieskim, nakładka na siedzenie pasażera Harris w kolorze moto + samo siedzenie, pług + opcjonalnie pełne boczne owiewki suzuki, lekko podwyższona kierownica (na oryginalnych akcesoryjnych częściach Suzuki), tankpad Harris. Tyle z dodatków. 2000 km temu zrobiony kompleksowy przegląd, nowe uszczelnienie pompy wody, wymienione wszystkie płyny obecne w motocyklu, filtry itp. Założone opony Metzeler Roadtec w bardzo dobrym stanie.

Od razu uprzedzam pytania: z moto wszystko jest w jak najlepszym porządku. Powodem sprzedaży jest to, że chciałbym osiągnąć chociaż minimalnie mniejsze spalanie oraz to, że niedługo jeśli wszystko dobrze pójdzie, już nie będę potrzebował moto dobrego dla dwóch osób, gdyż moja druga połówka kończy prawko :)

Stan techniczny określam na 5+ - wszystko świeżo po przejrzeniu w dobrym serwisie, zrobiony przegląd

stan wizualny na 4+ - ślady na rantach czachy po dwóch małych szlifach. Jedna po poprzednim właścicielu, druga zrobiona przeze mnie przy wyłożeniu się na resztkach śniegu mając jakieś 30 km na blacie. Poza tym, lakierka w bardzo dobrym stanie. Dorzucam oryginalne akcesoryjne owiewki boczne Suzuki. Kontakt najlepiej na komórkę: 508 362 645 albo mailowo: [email protected]

pozdrawiam