herflik Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 co do drucianej szczotki na wiertarce to nie radze, moze sie to zle skonczyc -poniewarz aluminium jest podatne na takie uszkodzenia a o wpadke nie trudno:( ja uzywalem szczotki recznej i skrobaka, bo w koncu co reczna robota........... ,a co do denka tloka to probuj odmoczyc a potem oczyscic , u mnie poskutkowalo,a jak nie chcesz bawic sie w odmaczanie to sprobuj zeskrobac kawalkiem twardego drewna (akacja, dab) tez powinno iscto tyle moich bezcennych rad ;) pozdro :) nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REEF Opublikowano 12 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 Dobra, byłem dziś w Rybniku w sklepie z częściami to demoludów i się okazało, że nie muszę się głowić co do tych uszczelek (Pipcyk - od ETZ 250 jednak nie pasuje) bo mają komplety uszczelek do TS'ek a jak wiadomo silniki są prawie identyczne ;). Jutro dostawa więc odwiedzę znowu ten znakomity sklep - POLECAM !:) ale sąsiedzi chyba już o tym wiedzą i nie muszę pisać który to dokładnie :mrgreen:. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi