werem1 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 dajcie wskazówki jak nauczyć się jazdy na jednym kole dodam że mam enduro 650 poj. opony kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Siedem tysięcy razy wałkowany temat.Dwie techniki:z klamki,z gazu.Ja ogolnie polecam z gazu bo lepiej dozuje mi sie obroty itp.a na 4 suwie mozna kawałek pojechac.Jakie masz moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 masz w profilu honda dominator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Ostatnio koles na zlocie w Zielonej Górze dawał ostro dominatorem na kole.Ale super to wyglądało.eloelo ty to zawsze umiesz napisac cos miłego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Tutaj jeden z tematów siedmio stronny > http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...a+++jednym+kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werem1 Opublikowano 14 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 dzieki bede trenowal narazie moze z 3 m ujechalem mam dominatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi