WilQ_21 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam chciałbym pokazać co w tej chwili składam, ponieważ moim zdaniem dosyć ciekawie to wychodzi :) Znajomy brata podesłał mu do odnowienia Iża 56 przerobionego na "choppera", sprawy tak się potoczyły że ja go składam. Motocykl ten był przerobiony parę lat temu przez jakiegoś fana motocykli chopperowatych niektórzy może i pamiętają tą epokę kiedy o motocyklu japońskim można było tylko pomarzyć. Tak więc załączam fotki i proszę o opinię :) Wiem że niektórzy nie lubią tego typu wynalazków że oryginał jest ładniejszy ale jak to się mówi zależy co kto lubi :D a oto i fotki http://www.bikepics.com/members/wilq88/unknown/ pzdr :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Fajne malowanie no i calkiem to wyglada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 niedługo dorzucę więcej fotek, narazie puki co czekam na alternator i to mnie trzyma żeby go odpalić i usłyszeć "pomruk" duże singla 2T ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi