Blood Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Trochę sobie pojeździłem i czas zakupić coś mocniejszego. Miałem sprzedawać na koniec sezonu, ale dostałem świetną ofertę na nowy motocykl, więc to trochę przyspieszyło bieg zdarzeń. Mam na sprzedaż SV 650S z 2005r. Jestem właścicielem od końcówki 2011r. Poprzednio jeździła nim forumowa koleżanka Ajrisz. Motocykl w bardzo dobrym stanie technicznym. Nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Wszystkie płyny wymieniane co sezon, a przejechałem nim raptem 3000km (obecnie przebieg 22 tys. z groszami). Cały czas aktywnie użytkowana. Przy przebiegu 20 tys zrobiony gruntowny przegląd. Niestety miałem nim jednego szlifa, aczkolwiek bardzo delikatnego - gleba przy nawrotce przy prędkości ~20km/h. Pękło lusterko oraz dźwignia zmiany biegów, porysowała się lewa owiewka tylna oraz boczna, ale nie jest to nic rażącego, niewielkie obtarcia. Owiewek nie malowałem, jeżdżę z tylną porysowaną a boczne zdjąłem, ponieważ mi to nie przeszkadzało.Więcej przygód nie miałem. Mechanicznie bez żadnego zarzutu. Po zimie odpala bez najmniejszego problemu, nie chłepcze oleju. Wymienione zostały przednie oploty na stalowe. Założony akcesoryjny wydech ze specjalnie poprowadzonymi rurami - robiony specjalnie dla tej sztuki, aby tłumik szedł równolegle z siedzeniem. Przed sezonem wymieniłem akumulator na Vartę YTX12-BS oraz filtr powietrza. Nic tylko lać i jeździć. Nigdy go nie katowałem na zimnym silniku, nie był stawiany na gumę ani nic z tych rzeczy. Wychodzę z założenia, że jeśli ja dbam o motocykl, to on zadba o mnie. SV-ka miała przegląd w Pole-Position (jakby to kogoś interesowało). Opony i napęd mają najeżdżone niewiele ponad 3 tys. km i jeszcze przynajmniej dwa razy tyle spokojnie się na nich zrobi. Razem z motocyklem sprzedaję oczywiście oryginalny wydech oraz owiewki boczne. Zdjęć jeszcze nie robiłem, bo najpierw chciałem wystawić na forum - szkoda, żeby taka dobra sztuka poszła w obce ręce. TUTAJ znajdziecie trochę statystyk odnośnie tankowania i wydatków - prowadziłem wszystko na bieżąco, od samego zakupu. Kilka fotek, które udało mi się wyskrobać.Na ostatniej widać to lekkie zarysowanie z tyłu. Pierwsze trzy zdjęcia są jeszcze sprzed szlifu. Cena jaka mnie interesuje to 10 000zł. Wydaje mi się, że to uczciwy prajz jak za maszynę gotową do jazdy i bez gwiazdek przy opisie stanu technicznego. Kontakt PW albo tel 791-539-853 P.S. Proszę się nie sugerować kolektorem z ostatniego zdjęcia, bo jest wyczyszczony. Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez Blood Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 nie aktualne Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATHLON Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 czescSprzedałeś ten motor juz?PozdrawiamKrzysiek0601268484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Tak, motocykl sprzedany. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi