Gość Zbycho Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jadę w sobotę napić się Tokaju, powrót w niedzielę.Obiecałem koledze że odprowadzę go w drodze na wakacje.Tokaj akurat po drodze. 600km w jedną stronę.Może ktoś się nudzi to zapraszam.Wyjazd 8-9 sobota.Kontakt na priva. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jadę w sobotę napić się Tokaju, powrót w niedzielę.Ajj,szkoda, że nie ruszasz w niedzielę. To bym się podłączył. Obiecałem koledze że odprowadzę go w drodze na wakacje.Tokaj akurat po drodze. 600km w jedną stronę.Może ktoś się nudzi to zapraszam.Wyjazd 8-9 sobota.Kontakt na priva. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Cóż, w niedzielę ja sem vratil ...W jedną stronę spociłem się jak kot ... w drugą zmarzłem jak pies :laugh: :icon_mrgreen: .Tego mi trzeba było :crossy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 W piątek 2 sierpnia.Trzy, może czterodniowy wypad na spontana. Kierunek do końca nie wiadomo :laugh: . Miało być morze, ale może będzie Dolny Śląsk, dolina Kłodzka czy coś tam.Zapisy do wieczora. Na razie; Ja i Michał z żoną ... jakoś się ludzie wykruszają :blink: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Hy ... daleko nie zjechałem ... do Pułtuska ... A w Pułtusku tradycyjnie ... dostałem boka od wyjeżdżającego ze stacji benzynowej.Tradycyjnie, bo 11 lat temu miałem tam dzwona. Miasto jakieś dziwne z tego Pułtuska. W życiu więcej tam nie pojadę :mad: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak by to był cały tusk to może nic by się nie stalo.... :) jadę napić się Tokaju 16 :) Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez skilos Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 To rzeczywiscie dojechałeś kawałek, a wszystko ok? kontynuujesz wypad?Hy ... daleko nie zjechałem ... do Pułtuska ... A w Pułtusku tradycyjnie ... dostałem boka od wyjeżdżającego ze stacji benzynowej.Tradycyjnie, bo 11 lat temu miałem tam dzwona. Miasto jakieś dziwne z tego Pułtuska. W życiu więcej tam nie pojadę :mad: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) To rzeczywiscie dojechałeś kawałek, a wszystko ok? kontynuujesz wypad?Az tak twardy nie jestem :mellow: . Ja sem wratil do domu ...Bo psyche dostało w kość, moto ... do końca nie wiadomo czy sprawne, z pewnością jednego kierunku nie mam ...Poza tym trochę krwi się polało co dojrzałem dopiero w domu. Jak piszę trochę ... to znaczy że trochę ... przytarty łokieć ... Jak by to był cały tusk to może nic by się nie stalo.... :) jadę napić się Tokaju 16 :) Łyknij coś tam w moim imieniu :flesje: . I uważaj jak płacisz. Ja zapłaciłem w ZŁPL, jak podliczyłem skroił mnie o 20% z hakiem więcej niż gdybym płacił w forintach. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 coś i mnie niefart dopadl. Tez nie dojechalem.Dopiero co do domu wrocilem, wycieczka sie przeciagnela.2 miechy z zycia wyjete. http://www.malkinia.com//index.php?option=com_content&task=view&id=3340&Itemid=51 Az tak twardy nie jestem :mellow: . Ja sem wratil do domu ...Bo psyche dostało w kość, moto ... do końca nie wiadomo czy sprawne, z pewnością jednego kierunku nie mam ...Poza tym trochę krwi się polało co dojrzałem dopiero w domu. Jak piszę trochę ... to znaczy że trochę ... przytarty łokieć ... Jak by to był cały tusk to może nic by się nie stalo.... :) jadę napić się Tokaju 16 :) Łyknij coś tam w moim imieniu :flesje: . I uważaj jak płacisz. Ja zapłaciłem w ZŁPL, jak podliczyłem skroił mnie o 20% z hakiem więcej niż gdybym płacił w forintach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 coś i mnie niefart dopadl. Tez nie dojechalem.Dopiero co do domu wrocilem, wycieczka sie przeciagnela.2 miechy z zycia wyjete. http://www.malkinia.com//index.php?option=com_content&task=view&id=3340&Itemid=51 Przykre ...Mam nadzieję że dojdziesz do zdrowia.Z opisu rozumiem że wjechał w Ciebie z podporządkowanej ? i to wina puszki ?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Przykre ...Mam nadzieję że dojdziesz do zdrowia.Z opisu rozumiem że wjechał w Ciebie z podporządkowanej ? i to wina puszki ?!!Nom taka niespodzianka na drodze,Zbycho, właśnie nie było to tak. Wykonywał lewoskręt, byliśmy na tej samej drodze ino jechaliśmy z przeciwka.Jechałem normalnie i widziałem go, że zwalnia i będzie skręcał w lewo. Zatrzymał się więc byłem pewien, że sytuacja jasna. Nagle ruszył i zdąrzyłem powiedzieć co ty...i było bęc. Widziałem tylko jak mój przód wbija się w samochód i potem katapulta. Widziałem raz niebo raz asfalt. W szpitalu na zdjęciach zobaczyłem, że wcelowałem idealnie w jego przedni znaczek. ehh dziwna sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi