Unicron Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 (edited) Witam Czy ktoś może się orientuje jakimi elementami różni się wersja goła od zabudowanej? Mam wersję gołą i chciałbym zamontować czachę - z tego co widziałem na zdjęciach, różnią się tylko czachą i światłami, a reszta jest taka same, dzięki czemu wystarczy kupić i zamontować czachę i wszystko będzie ok. Czy mam rację; a może są jakieś drobne szczegóły które utrudniają/uniemożliwiają takową przeróbkę?? Edited March 18, 2008 by Unicron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-Tomo Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 FZ6N ma poza brakiem "czachy" prosta kierownice, linka sprzegla idzie inaczej - zaslania stacyjke poniewaz nie ma prowadzenia w stalowym pancerzu przy klamce, inne lusterka - mocowane do kierownicy. Poza tym inne malowanie.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts