Jump to content

Recommended Posts

znalazłem dzisiaj coś w rodzaju garażu na kilka (naście) motocykli. To jakby hala warsztatowa czy coś takiego. Idealne do przezimowania i garażowania motocykli.

Powierzchnia 70m kwadratowych, na ulicy kościuszki - w oklicach pułaskiego (ja mam pod nosem:D )

jutro idę to oglądać ewentualnie.

Ktoś się pisze? Krzyczą za to siedem stówek więc chętnie poszukam "współudziałowców"

pozdro251

Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze.

uee :buttrock: ja wiem ze ecia jest waziutka itp i jeszcze pewnie masz kierownice kurierska :crossy: ale trasa wyznaczona czy od punktu A do B po swojemu :banghead:??

no nie wiem - jak chcesz.

Ja często stosuję metodę "na azymut".. wesoło w tym wrocku, dużo uliczek jednokierunkowych, szybko stracę prawko coś czuję...

pozdro251

znalazłem garaz na ul. Reja.

powierzchnia około 20 m2

podwójna brama.

garaz jest w ciągu podziemnego parkingu pod budynkiem. kazdy z boksów zamykany jest dodatkową bramą - czyli mamy podwójne zabezpieczenie. Wjazd główny do garażu ma postać siatki opuszczanej z sufitu i uruchamianej pilotem.

Właściciel oferuje dwa piloty do bramy głównej- każdy dodatkowy to koszt 80pln.

krzyczą za to 250 pln. podejrzewam, że da się coś stargować

ja się na to nie piszę. Musze mieć garaż w którym da się podłubać przy motorach - tam to raczej nie będzie możliwe

pozdro251

Wtakim razie ja tez mam pytanie.

Gdzie w okolicy "Ołówka i Kredki", a konkretnie ulic sienkiewicza, nowowiejskiej, piastowskiej moge znalezc jakis garaz. Moze ktos ma wolne miejsce w swoim? Zawsze mozna sprobowac wynajac w kilka osob.

Pozdrawiam

Podzczepie sie po temat : Gdzie bezpiecznie przetrzymywać motocykl w okolicach wittigowa ?? Chodzi mi o jakiś parking strzeżony, albo miejsce w garażu jakby ktoś miał.

Ja mieszkam na Wittigowie i swoją CBR-kę trzymam na parkingu strzeżonym pod halą ludową :icon_mrgreen:

Krzyczą sobie za ten przywilej 80 zł za miesiąc, bardzo mili panowie, miejsce pod samą budką. Ogólnie polecam. 5 minut od akademików... z mojego pokoju dokładniej :icon_mrgreen:

pzdr @starte