Jump to content

Posiadacze Hondy VTX łączcie się....

Recommended Posts

Śpieszę poinformować miłośników tego działu forum że wkrótce "wracam do żywych " moja nowa maszynka jest już na naszym terytorium, dotarł po ponad 2,5 miesiącach. Pojechałem oglądać wrażenie dziwne siedzi w takiej klatce drewnianej omotany czerownymi pasami jak bestia jakaś, koło przednie zdemontowane żeby mniej miejsca zajmował, budzi respekt :icon_razz: teraz tylko papiery odprawy rejestracje i do zobaczenia na drodze :)

oj będzie się działo będzie, już siedzę jak na szpilkach, mojego dragstara sprzedałem ponad 3 miesiące temu więc mocno wyposzczony jestem :biggrin: teraz to tylko czekać myśle ze max 3 tyg ale zawcze coś wypadnie a biurokracja jak wiadomo straszna teraz jeszcze doszło że przed ocleniem maszyny trzeba robić wycenę rzeczoznawcy do naliczenia cła od wartości, ale wyczekane będzie jeszcze lepiej smakowało, w tym sezonie planuje zrobić 4, 5, 8 tyś km :icon_razz: znacie jakiś dobry namiar na wolne wydechy do VTX ? planuję załozyć chyperharger a przy tym zalecają puste rury, chociaż oryginalne bardzo mi sie podobają to chyba posłucham zalecień :D

do zobaczenia wkrótce

Znam ten bol sam go przezywalem a czekalem tylko trzy dni az dostarcza gmole do mojego VN i mialem dego dosyc ale moze frajda tak dlugo oczekiwana lepiej bedzie smakowac :biggrin:

Edited by DRACO

Gratulacje!

Jezdziłem na VTX-ie przez dwa lata,to bardzo wdzięczny motor.Duże kopyto,dobre zawieszenie,b.dobry silnik.Ja w swoim zamontowałem: wydechy V&H, Hypercharger,i Power Comandera.Zwiększenie mocy odczuwalne ale teraz mogę powiedzieć, że chyba nie warto wydawać tej kasy, bo fabrycznie motocykl ma dość koniczków.Co do pustych wydechów muszę Cię ostrzec. że jak założyłem puste V&H, to sąsiedzi nie tylko przestali mi się kłaniać ale zaczeli we mnie rzucać kamieniami.Na wolnych obrotach to jeszcze szło wytrzymać,ale jak odkręcałem gaz to w promieniu 500m wszyscy o tym wiedzieli.Gdybyś jednak na to się zdecydował, polecam Ci rewelacyjną zabawę;jedż do garażu podziemnego i pokręć manetką, 80% samochodów zaczyna wyć alarmami.Na koniec jeszcze raz gratuluje i życzę miłych chwil na VTX-ie

Jeszcze dwa miesiące temu tez zastanawiałem się nad VTX, ale ponieważ jeździłem virażką, wybrałem yamahę :bigrazz:

Gratuluję Ci nowego moto, bo wiem jaka to przyjemność dosiąść nowego sprzętu :icon_mrgreen:

• 8 months later...

Cześć Panowie,

nowy sezon zbliża się wielkimi krokami :flesje: trzeba więc pomyśleć o ulepszeniu sprzętu

na długie trasy. Po 10 tys km. przejechanych na fabrycznych kanapach dojrzałem do zmiany.

Chciałem Was poprosić o jakieś linki do dobrych jakościowo firm w Polsce które się zajmują

takimi tematami. Alternatywą zawsze pozostaje USA, poniżej link do jednej z lepszych firm.

Pozostaje niestety temat kupowania kota w worku za nie małe pieniądze...

Będę wdzięczny za wasze komentarze.

www.ultimateseats.ca/vtx1800R_BB.html

Edited by Piękny

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...