dimitrus007 Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Uprzejmie donoszę, że wczoraj zupełnym przypadkiem znalazłem się w knajpie 2oo. Zauważyłem tam 3 podejrzanych delikwentów, którzy zjedli po kiełbasie, popili ją niskoalkoholowym piwem 0,3, wsiedli na motocykle i rozjechali się w nieznanych kierunkach (jeden z nich, o zgrozo, miał na plecach gitarę). Czy musi dojść do tragedii, żeby tacy ludzie zrozumieli konsekwencje swojego postępowania ? Z pewnych źródeł wiem, że to userzy forum motocyklistów... Znamy waszą tożsamość... Tłumaczcie się :evil: Niechaj ten post będzie przestrogą dla innych, równie lekkomyślnych bikerów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olsen Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Ja wczoraj kiełbę w "Dwóch Kołach" popijałem colą (myślę, że po piwie bezalkoholowym/niskoalkoholowym alkomat też by nic nie wykazał, ale wolę nie ryzykować), a gdybym grał na gitarze, to też bym ją wolał wozić na motocyklu, niż z powodu gitary telepać się katamaranem kilkadziesiąt kilometrów do miasta i z powrotem.Było podejść do stolika i się kulturalnie przywitać, a nie czaić się gdzieś z boku. :evil: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doozer Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 A czy po piwie 0.3 wogole przekracza sie dozwoloną ilosc alko we krwi?Myslisz ze dorosła osoba wypijając 0.3 i wsiadając na moto czy to do auta ma nagle spoznioną reakcje i ogolnie jest pijana?Juz tak nie tragizujcie bo niedługo bedą afery że motocyklista zjadł pawełka z awokado,wsiadł i odjechał. nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pompka Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Pewnie to ci co jezdzą motocyklami około 1000 ccm (lub przynajmnije chca takie kupić) :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil1005 Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Uprzejmie donoszę, że wczoraj zupełnym przypadkiem znalazłem się w knajpie 2oo. Zauważyłem tam 3 podejrzanych delikwentów, którzy zjedli po kiełbasie, popili ją niskoalkoholowym piwem 0,3, wsiedli na motocykle i rozjechali się w nieznanych kierunkach (jeden z nich, o zgrozo, miał na plecach gitarę). Czy musi dojść do tragedii, żeby tacy ludzie zrozumieli konsekwencje swojego postępowania ? Z pewnych źródeł wiem, że to userzy forum motocyklistów... Znamy waszą tożsamość... Tłumaczcie się :evil: Niechaj ten post będzie przestrogą dla innych, równie lekkomyślnych bikerów... hahah normalnie jak bym fakt czytał ;) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aśka Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Uprzejmie donoszę, że wczoraj zupełnym przypadkiem znalazłem się w knajpie 2oo. Zauważyłem tam 3 podejrzanych delikwentów, którzy zjedli po kiełbasie, popili ją niskoalkoholowym piwem 0,3, wsiedli na motocykle i rozjechali się w nieznanych kierunkach (jeden z nich, o zgrozo, miał na plecach gitarę). Czy musi dojść do tragedii, żeby tacy ludzie zrozumieli konsekwencje swojego postępowania ? Z pewnych źródeł wiem, że to userzy forum motocyklistów... Znamy waszą tożsamość... Tłumaczcie się :D Niechaj ten post będzie przestrogą dla innych, równie lekkomyślnych bikerów... bo to mroczni rockersi są. oni muszą pić piwo. trzeba dbać o wizerunek :evil: a ta gitara to po to, żeby mieć zapasowe struny do przywiązania sobie do szyi. wiesz-jak na prawdziwego motocyklistę przystało ;) a tak serio-nie histeryzuj ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Ja chyba się domyślam, kto to był ten miłośnik browaru z gitarą na plecach.... :icon_mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudyXJ Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 ja czesto pije lecha free i potem wsiadam na moto , też jestem tym ZŁYM ?? zaznaczam , ze lech free jest bezalko. ;) Nieraz sie zastanawiam , co myślą ludzi patrzący na nas z boku, pewnie wypili po 2 piwa i wsiadają na "motóry"-chołota :icon_mrgreen: P.S. jakbym umiał grać na gitarze (kiedyś próbowałem-bezskutecznie) to pewnie też bym ją nieraz taszczył na moto ...Ciekawe co by zrobił perkusista :P http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurjuszi Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 ;) hehe... Jeden z "ich troje" był na chińskim motocyklu :icon_mrgreen: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 NOrmalnie jak na forum... no nie wiem - "pani domu"? miłosników seriali?Ludzie, to już nie macie o czym pisać.......No ale nic, tylko dział zły - to powinno być w "humor". Uśmiałem się.....W stolycy musi strasznie nudą wiać, że na takie ploty was bierze :icon_mrgreen: Efekt Dunninga-Krugera – błąd poznawczy[ polegający na tym, że osoby niewykwalifikowane w jakiejś dziedzinie życia mają tendencję do przeceniania swoich umiejętności w tej dziedzinie, podczas gdy osoby wysoko wykwalifikowane mają tendencję do zaniżania oceny swoich umiejętności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 :wink: hehe... Jeden z "ich troje" był na chińskim motocyklu :icon_razz: pozdr Dokładnie tak myślałem... :crossy: A dimitrus007 ma na onecie nick Jaś Śmietana... no i niektórzy dali się złapać... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LYsY Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Dokładnie tak myślałem... :crossy: A dimitrus007 ma na onecie nick Jaś Śmietana... no i niektórzy dali się złapać... :wink: Zepsułeś zabawę :wink: :icon_razz: pozdrLYsY po małym niskoalkoholowym :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Zepsułeś zabawę :wink: :icon_razz: łoj... przepraszam... :crossy: trza było uprzedzić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurjuszi Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 łoj... przepraszam... :crossy: trza było uprzedzić...Nie zdążyłem, w tym samym czasie pyknąłem do Ciebie na PW, ale już było po ptakach. pozdr po małym niskoalkoholowym z gitarą na plecach :icon_razz: "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szramer Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 oo widze ze od paru lat 2oo stało sie postępowe zamiast tymbarków serwują bezalkoholowe lub 0,3 alko :biggrin: WERA#111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts