Jump to content

Czy musi dojść do tragedii ?

dimitrus007
 Share

Recommended Posts

Uprzejmie donoszę, że wczoraj zupełnym przypadkiem znalazłem się w knajpie 2oo. Zauważyłem tam 3 podejrzanych delikwentów, którzy zjedli po kiełbasie, popili ją niskoalkoholowym piwem 0,3, wsiedli na motocykle i rozjechali się w nieznanych kierunkach (jeden z nich, o zgrozo, miał na plecach gitarę). Czy musi dojść do tragedii, żeby tacy ludzie zrozumieli konsekwencje swojego postępowania ? Z pewnych źródeł wiem, że to userzy forum motocyklistów... Znamy waszą tożsamość... Tłumaczcie się :evil:

Niechaj ten post będzie przestrogą dla innych, równie lekkomyślnych bikerów...

Ja wczoraj kiełbę w "Dwóch Kołach" popijałem colą (myślę, że po piwie bezalkoholowym/niskoalkoholowym alkomat też by nic nie wykazał, ale wolę nie ryzykować), a gdybym grał na gitarze, to też bym ją wolał wozić na motocyklu, niż z powodu gitary telepać się katamaranem kilkadziesiąt kilometrów do miasta i z powrotem.

Było podejść do stolika i się kulturalnie przywitać, a nie czaić się gdzieś z boku. :evil:

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

A czy po piwie 0.3 wogole przekracza sie dozwoloną ilosc alko we krwi?Myslisz ze dorosła osoba wypijając 0.3 i wsiadając na moto czy to do auta ma nagle spoznioną reakcje i ogolnie jest pijana?Juz tak nie tragizujcie bo niedługo bedą afery że motocyklista zjadł pawełka z awokado,wsiadł i odjechał.

nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy

Uprzejmie donoszę, że wczoraj zupełnym przypadkiem znalazłem się w knajpie 2oo. Zauważyłem tam 3 podejrzanych delikwentów, którzy zjedli po kiełbasie, popili ją niskoalkoholowym piwem 0,3, wsiedli na motocykle i rozjechali się w nieznanych kierunkach (jeden z nich, o zgrozo, miał na plecach gitarę). Czy musi dojść do tragedii, żeby tacy ludzie zrozumieli konsekwencje swojego postępowania ? Z pewnych źródeł wiem, że to userzy forum motocyklistów... Znamy waszą tożsamość... Tłumaczcie się :evil:

hahah normalnie jak bym fakt czytał ;) :D

Uprzejmie donoszę, że wczoraj zupełnym przypadkiem znalazłem się w knajpie 2oo. Zauważyłem tam 3 podejrzanych delikwentów, którzy zjedli po kiełbasie, popili ją niskoalkoholowym piwem 0,3, wsiedli na motocykle i rozjechali się w nieznanych kierunkach (jeden z nich, o zgrozo, miał na plecach gitarę). Czy musi dojść do tragedii, żeby tacy ludzie zrozumieli konsekwencje swojego postępowania ? Z pewnych źródeł wiem, że to userzy forum motocyklistów... Znamy waszą tożsamość... Tłumaczcie się :D

bo to mroczni rockersi są. oni muszą pić piwo. trzeba dbać o wizerunek :evil: a ta gitara to po to, żeby mieć zapasowe struny do przywiązania sobie do szyi. wiesz-jak na prawdziwego motocyklistę przystało ;)

a tak serio-nie histeryzuj ;)

ja czesto pije lecha free i potem wsiadam na moto , też jestem tym ZŁYM ?? zaznaczam , ze lech free jest bezalko. ;) Nieraz sie zastanawiam , co myślą ludzi patrzący na nas z boku, pewnie wypili po 2 piwa i wsiadają na "motóry"-chołota :icon_mrgreen:

P.S. jakbym umiał grać na gitarze (kiedyś próbowałem-bezskutecznie) to pewnie też bym ją nieraz taszczył na moto ...

Ciekawe co by zrobił perkusista :P

;) hehe... Jeden z "ich troje" był na chińskim motocyklu :icon_mrgreen:

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

NOrmalnie jak na forum... no nie wiem - "pani domu"? miłosników seriali?

Ludzie, to już nie macie o czym pisać.......

No ale nic, tylko dział zły - to powinno być w "humor". Uśmiałem się.....

W stolycy musi strasznie nudą wiać, że na takie ploty was bierze :icon_mrgreen:

Efekt Dunninga-Krugera – błąd poznawczy[ polegający na tym, że osoby niewykwalifikowane w jakiejś dziedzinie życia mają tendencję do przeceniania swoich umiejętności w tej dziedzinie, podczas gdy osoby wysoko wykwalifikowane mają tendencję do zaniżania oceny swoich umiejętności.

:wink: hehe... Jeden z "ich troje" był na chińskim motocyklu :icon_razz:

pozdr

Dokładnie tak myślałem... :crossy:

A dimitrus007 ma na onecie nick Jaś Śmietana... no i niektórzy dali się złapać... :wink:

Dokładnie tak myślałem... :crossy:

A dimitrus007 ma na onecie nick Jaś Śmietana... no i niektórzy dali się złapać... :wink:

Zepsułeś zabawę :wink: :icon_razz:

pozdr

LYsY po małym niskoalkoholowym :wink:

łoj... przepraszam... :crossy:

trza było uprzedzić...

Nie zdążyłem, w tym samym czasie pyknąłem do Ciebie na PW, ale już było po ptakach.

pozdr po małym niskoalkoholowym z gitarą na plecach :icon_razz:

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...