AgataW Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 10-12.08 zlot w Bralinie k. Kepna, tam, gdzie zwykle, na stadionie. Wjazd podobno po 15 zl, koncerty chyba tylko w sobote 11.08 (ma grac Izotop i Pink Elephant+K.Mandziara). Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radziok16 Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Znajac zycie rewelacji nie bedzie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szpadi Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Trzeba będzie się przejechać o oblukać :-) jakieś bliższe namiary? plan zlotu itp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 można jakiegoś linka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgataW Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Ja niestety nic więcej nie wiem, nie mam takze namiaru internetowego. Mozna poszukac kontaktu do organizatora, impreza nazywa sie chyba Moto Rock Festival Bralin, w Google mozna pewnie znalezc telefon. Bylam tam jakos ze 3 lata temu i dobrze wspominam, jak bedzie teraz - zobaczymy. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szafir Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Moto Rock Festival???Czy to organizuje klub V2 z Poznania - czy tylko skopiowana nazwa zlotów w Wenecji? Quote http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart3z Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 (edited) Ok ja dostałem takie informacje na gg od kolegi z Kalisza: > *SERDECZNIE WITAMY!*>> * Mamy przyjemność zaprosić motocyklistów Waszego klubu i nie tylko na > I Ogólny Zlot Motocykli Różnych, który odbędzie się w dniach 10, 11 i > 12.08.2007 od godz. 16.00. Miejsce – stadion Sokoła Bralin (powiat > Kępno).*>> * Między innymi zagrają:*>> - *Free Moment*>> - *Pink Elephant*>> - *Gościnnie Krzysztof “Wojskowy”*>> - *Mandziara*>> - *Izotop*>> - *Colt Fire*>> *Dodatkowe atrakcje:*>> - *konkursy motocyklowe*>> - *parada motocyklowa*>> - *możliwość biwakowania*>> - *pokaz sztucznych ogni*>> - *poświęcenie motocykli przez ks. Sławka Nowaka*>> *Wjazd od motocykla – 15 zł*>> *Nowy organizator: Klub Sportowy Sokół Bralin i sekcja motocyklowa.*>> *Serdecznie zapraszamy !!!*>> Z poważaniem i motocyklowym pozdrowieniem>> *Zarząd klubu*>> Tel. Kontaktowy:>> *692 416 694 – Piotr* Edited August 7, 2007 by B@rtek Quote https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
radziok16 Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 jak malo ludzi zaczelo sie zjezdzac to obnizyli koszt wjazdu motocyklu :icon_mrgreen: o połowe jak nie wiecej :icon_mrgreen: co roku jest jedynie dobra muzyka ale motocykli niezaduzo, widze że nawet ściegneli znanego ksiedza harleyowca :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 ks Sławek to spoko gość :-) Jego parafia to Buczek Wielki - tam mieszkają moi dziadkowie, a ostatnio widziałem go V pielgrzymce motocyklistów :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts