pawel7 0 Posted March 3, 2006 czy warto kupić TE 450 w teren + kółka supermoto??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
krokodyl 0 Posted March 3, 2006 za 1000 pln warto!!!! za 100 000 pln nie warto!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcel119 0 Posted March 3, 2006 czy warto kupić TE 450 w teren + kółka supermoto???Z precyzuj pytanie. Bo można powiedzieć i tak i nie.Huski do dobre sprzęty, na razie tyle powiem Quote Share this post Link to post Share on other sites
maciekktm 0 Posted March 3, 2006 fajny sprzet - nadaje sie w teren jak i na SM. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SEBOOL 0 Posted March 3, 2006 Może daj jakąś fote i dane na temat stanu technicznego bo z tego co napisałeś nie można zadużo wywnoskować :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawel7 0 Posted March 3, 2006 sprzęt ma być nowy 2006 nie wiem czy brać 450 czy 510 ja waże 110 kg rozne są opinie ?? z ktm'a już zrezygnowałem jest 10 tyś droższy więc czy warto pzepłacać?? 8O Quote Share this post Link to post Share on other sites
enduromaster 11 Posted March 3, 2006 też bym chciał mieć taki problem :) sądze że 450 jest bardziej tolerancyjna i łatwiejsza w opanowaniu Quote transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Share this post Link to post Share on other sites
pawel7 0 Posted March 3, 2006 no wlasnie do tej (dwa sezony) jeździlem dr 650 -na ulice za mało mocy i za słabe hamulce w terenie za ciężki zwłaszcza na bloto i też za mało mocy- (choć do jazdy bez szaleństw moto do wszystkiego tani w eksploatacji wktótce do sprzedania) ale słyszałem że TE 510 to wlaśnie moc jest problemem i ludzie zamieniają na słabszy sprzęt? :? Quote Share this post Link to post Share on other sites