Administrator Dominik Szymański Posted January 18, 2006 Administrator Share Posted January 18, 2006 Nosz k*rwa!!!Przewidywane temp:Warszawa -24Suwałki -30Do tego zimy wiatr.Miało być już ciepło do cholery!!!Przeżyjemy to jakoś?Sorry, depresja mi się pogłębia strasznie :cry: pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyfuzor Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 sciemy wala w zywe oczy napewno nie bedzie tak zle :( pozatym nie ma to jak poszalec sobie po sniezku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Neo Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Nie przejmuj się jakoś się przeżyje trochę chyba przesadzają Trzymaj się cieplo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Oczyszczalnia !!!!! :( No cóż, mnie to też nie cieszy. Miejmy tylko nadzieję, że się to skończy szybko, a nie w połowie marca ;) . Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m16 Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Jesli temperatura spadnie ponizej -25 to proponuje protest w postaci zbiorowego smigania na moto :mrgreen: PS: Kurde - faktycznie nie wyglada to za ciekawie (http://meteo.icm.edu.pl/), pozostaje jedynie herbatka z rumem, cieple lozeczko i przetrzymamy :( PS2: Jedyny plus mieszkania w bloku to mozliwosc podkrecenia sobie temp. w pokoju do ponad 20 stopni na plus jednym ruchem reki - ciekawy natomiast jestem jak sobie radza osoby mieszkajace na wsiach itp ? Bardzo przewalone ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieczny student Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 cholera, linki Bowdena mi bedą pękać :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kioRa Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 siki w lociwe beda zamarzac!!!!!!!!! 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajc Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Skad te dane? Przejrzalem wszystkie serwisy z pogoda, i nigdzie nie przewiduja tak drastycznych temperatur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kioRa Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Bo to goral w kosciach wyczowa!!!:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszekpa Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Przewidywane temp: Warszawa -24 Nie martw się Poznań tylko ok. -10U nas zawsze jest lepiej :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konował Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 PS2: Jedyny plus mieszkania w bloku to mozliwosc podkrecenia sobie temp. w pokoju do ponad 20 stopni na plus jednym ruchem reki - ciekawy natomiast jestem jak sobie radza osoby mieszkajace na wsiach itp ? Bardzo przewalone ? A można zapalić ognisko :( , a ty nigdy w zimie na wsi nie byłeś :?: powymyślali se hopy takie cuś jak ogrzewanie centralne, ogrzewanie podłogowe, ci bogatsi mają pozakładane pompy ciepła (im zimniej to lepiej).I w bloku to by mnie musieli zamknąć na klucz i to gdzieś wysoko :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfonso Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 W podlaskim przewidują za kilka dni -25 na minusie. A chłopaki z Polski jadą na zlot słoni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-985 Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 co nazekacie w wiadomosciach pokazywali ze gdzieś głęboko w rosji jest po -54.. Przy tym nasze -24 to pikuś:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renata Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 w Bydzi też mrozyi mam problemy z akumulatorem w aucie :? wiosna....................chce wiosny :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stachu Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 mi chyba węgla nie starczy :cry: jak tanie mrozy beda ..ale jakos to przetrzymam .. :( .pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts