Qadrat Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 10 godzin temu, CoolSzczuR napisał: 1-6sztuk-https://allegro.pl/oferta/przekladki-sprzegla-stalowe-1szt-honda-pc800-12028520365 Tu bym się wstrzymał z zakupem bo w katalogu OEM te przekładki występują pod innymi numerami. PC800 ma typ przekładek, który wg katalogu występuje tylko w PC800. Mogą być takie same jak w Afryce tylko inaczej skatalogowane a mogą się różnić. Jak już zdecydujesz się na wymianę sprzęgła (aczkolwiek mam nadzieję, że wcześniej zastosowałeś się do mojej rady, którą dałem w pierwszej odpowiedzi - czyli ogarnięcie wysprzęglika a dopiero potem grzebanie przy sprzęgle?) to najpierw zdemontuj stare przekładki i je zmierz, w ogłoszeniu z allegro masz podane dokładne wymiary. Numery OEM: Przekładki PC800: 22321-MR5-670 Przekładki z Afryki 750: 22321-MV1-000 Tak na szybko popatrzyłem na zdjęcia i wg mnie przekładki z Afryki mają więcej materiału i mniejszą średnicę wewnętrzną. Ale to tylko zdjęcia. Co zrobisz to już twoja sprawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1f Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 gość jest niereformowalny niby zadaje pytanie ale sam "najlepiej wie" i chce robić po swojemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoolSzczuR Posted April 25, 2022 Author Share Posted April 25, 2022 narazie DZIEKI PANOWIE KUPIŁEM BEZ TYCH TARCZEK 6.DZIEKI ZA POMOC LwG NA BAJZLU W LODZI ZAPRAZAM NA PIWKO DZIEKI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoolSzczuR Posted May 10, 2022 Author Share Posted May 10, 2022 to jeszcze raz ja moze ktos powie mi co zrobilem zle? wymienilem tarczki sprezyny odpowietszyłem i teraz wcale nie moge biegow wrzucic ani jak motocykl chodzi ani jak wyłaczony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1f Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts