jeszua Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 nie godej, pamiętosz denazyfikacje..? BTW mają nawet na miejscu Norymbergę (Nuremberg, PA), jakby znów była potrzebna z góry przepraszam za dostosowanie się poziomem wypowiedzi do treści poprzedniej, nie mogłem się powtrzymać jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakmar Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Widzisz Jezus, dla liberała wszyscy totalitarysci wyglądają tak samo, to ch*j nie różnica, czy się sami nazywają, socjaliści, narodowi czy internacjonalistyczni. To nie robi mi większej różnicy, pod jakimi chaslami odbiera się wolność i zapędza do obozu. Ale doskonale rozumiem, że uważasz że twoja frakcja ma rację i gotowy jesteś tą rację narzucić wszystkim, wszelkimi metodami, bo masz rację i ch*j, a reszta to wrogowie...-- Ups, się czy to wysłało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommo Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 1 godzinę temu, kakmar napisał: Interesujące, wojsko na ulicach, czystki w służbach, cenzura i odbieranie przeciwnikom politycznym prawa głosu i próby wsadzania do pudła, zapowiedzi wprowadzenia rasistowskich przepisów, propaganda o konieczności walki z wrogiem, a to dopiero pierwszy dzień, będzie co oglądać. Tyle że... gdzieś to chyba już widziałem i nie było to śmieszne... -- 00:20 / 01:00 LIVE An error occurred. Please try again later Tap to unmute Learn more Advertisement Ups, się czy to wysłało? Demokratycznie lud wybrał. Teraz ja mogę powtarzać ten slogan Quote Audi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakmar Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Demokratycznie lud wybrał. Teraz ja mogę powtarzać ten slogan No ba, Trump dał dupy, a na koniec się jeszcze zezłościł że musi oddać zabawki. Konserwatywne media (te które jeszcze działają) piszą że takiej nagonki mainstreamu nigdy nie było, może tak, ale prawo mediów do naperdalania we władzę jest święte, bez tego nie ma wolności.Naprawdę ciekawe jest co będzie teraz, czy Biden zostanie chłopcem do bicia, czy wspaniałym wodzem, a winni wszystkiemu będą wrogowie wewnętrzni i zewnętrzni.No i co będzie za 4 lata... -- Ups, się czy to wysłało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farmi Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Ale nikt nie krzyczał: wypie**alaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozoo Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Ale nikt nie krzyczał: wypie**alajBez tego, sam wypiedralał dziś, z rana. @Robert, jest sprawa. Nie, żeby mi to jakąś frajdę sprawiało czy smutek, jedynie przyjmuję jako fakt dokonany: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakmar Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Zaskakująco dobry tekst, właściwie streszczeni tekstów z zachodnich źródeł, z linkami, po polsku, polecam. https://spidersweb.pl/plus/2021/01/dolina-krzemiwa-szturmuje-kapitol-big-tech-biden-harrisI coś dla rozrywkiI jeszcze to, można już się szykować, święta już zaraz, za niecały rok...-- Ups, się czy to wysłało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakmar Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Nasz wódz jest taki wspaniały i ma takie wspaniałe zegarki...https://www.nytimes.com/2021/01/22/fashion/mens-style/rolex-biden.html-- Ups, się czy to wysłało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Ciekawe czy to prawda ze wlaścicielem Laboratorium w Wuhan jest Glaxo ktorego wlasciclem jest Pfizer .......Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 (edited) 7 godzin temu, KLAUDIUSZ napisał: Ciekawe czy to prawda ze wlaścicielem Laboratorium w Wuhan jest Glaxo ktorego wlasciclem jest Pfizer ....... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To sprawdź. W necie da się to bez problemu sprawdzić. Pewnie wszyscy są ciekawi... P.S. Biorąc pod uwagę jak duże to jest miasto i jak międzynarodowe są koncerny, to pewnie któreś z dziesiątek laboratoriów będzie miało powiązania z Pfizerem. I czego to dowodzi? Edited January 26, 2021 by Buber Quote Problem dzisiaj jest w tym, że dyskusja i walka toczy się głównie w sieci, a tam nie ma zdroworozsądkowej większości – tam rządzą skrajności. W internecie ciągle odbywa się rewolucja, a ona ma to do siebie, że umiar traktuje jako przestępstwo, bo umiar wzywa do rozmowy, a w sieci nie ma na to miejsca. Marcin Kącki Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 No tam ktos poszedl dalej ......... pojawiła sie kasa Sorosza itdWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakmar Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Osoba czy firma z poza Chin, nie może być właścicielem firmy w Chinach, można mieć max 49% udziału, resztę ma należeć do chińskiego podmiotu, oraz masz zatrudnić ludzi wskazanych przez CCP. To co się dzieje w fabryce tylko do pewnego stopnia zależy od ciebie. Generalnie siedzą cicho, dopóki sami nie są w stanie ogarnąć całego procesu produkcji. Potem nagle się dowiadujeszsz że to nie twoja fabryka, tylko podwykonawca, który łaskawie może ci coś wyprodukować... Jak udostępnisz całe know how.-- Ups, się czy to wysłało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Osoba czy firma z poza Chin, nie może być właścicielem firmy w Chinach, można mieć max 49% udziału, resztę ma należeć do chińskiego podmiotu, oraz masz zatrudnić ludzi wskazanych przez CCP. To co się dzieje w fabryce tylko do pewnego stopnia zależy od ciebie. Generalnie siedzą cicho, dopóki sami nie są w stanie ogarnąć całego procesu produkcji. Potem nagle się dowiadujeszsz że to nie twoja fabryka, tylko podwykonawca, który łaskawie może ci coś wyprodukować... Jak udostępnisz całe know how.-- Ups, się czy to wysłało?Kakmar ...... jak juz wypisujesz takie głupoty to poczytaj wpierw dokładnie jak tam jest, tu krótka ściągawka:Gdy zdecydujesz się na otwarcie firmy w Chinach po przeprowadzeniu badań rynkowych, wybierz najbardziej racjonalny dla twoich potrzeb rodzaj działalności gospodarczej. W Chinach obcokrajowcy mają do wyboru cztery rodzaje działalności gospodarczej: Spółki Joint Venture, Przedsiębiorstwa ze 100% kapitałem zagranicznym (Wholly Owned Foreign Enterprisers, WOFE), Zagraniczna firma handlowa (Foregn Invested Commercial Entreprise, FICE) oraz Biuro Przedstawicielskie (Represetative Offices, RO).Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakmar Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 @Klaudiusz, Ja się nie znam, ale przekaże mojemu bossowi że się też nie zna, "ma" dwie fabryki w Chinach i opowiada mi głupoty... -- Ups, się czy to wysłało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 No przekaż, bo firma z ktora wspolpracuje ma ich 7 i jakos wspolwlascicieli chinoli nie maja, 100% ich wlasnoscWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts