Jump to content

UKRAINA - WOJNA

Guest
 Share

Recommended Posts

nie godej, pamiętosz denazyfikacje..?

BTW mają nawet na miejscu Norymbergę (Nuremberg, PA), jakby znów była potrzebna

z góry przepraszam za dostosowanie się poziomem wypowiedzi do treści poprzedniej, nie mogłem się powtrzymać

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Widzisz Jezus, dla liberała wszyscy totalitarysci wyglądają tak samo, to ch*j nie różnica, czy się sami nazywają, socjaliści, narodowi czy internacjonalistyczni. To nie robi mi większej różnicy, pod jakimi chaslami odbiera się wolność i zapędza do obozu. Ale doskonale rozumiem, że uważasz że twoja frakcja ma rację i gotowy jesteś tą rację narzucić wszystkim, wszelkimi metodami, bo masz rację i ch*j, a reszta to wrogowie...

--
Ups, się czy to wysłało?

1 godzinę temu, kakmar napisał:

Interesujące, wojsko na ulicach, czystki w służbach, cenzura i odbieranie przeciwnikom politycznym prawa głosu i próby wsadzania do pudła, zapowiedzi wprowadzenia rasistowskich przepisów, propaganda o konieczności walki z wrogiem, a to dopiero pierwszy dzień, będzie co oglądać. emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png

Tyle że... gdzieś to chyba już widziałem i nie było to śmieszne...

--

00:20 / 01:00
LIVE

An error occurred. Please try again later

Tap to unmute
Learn more

Advertisement

Ups, się czy to wysłało?

Demokratycznie lud wybrał. Teraz ja mogę powtarzać  ten slogan 😉

Audi Sport

Demokratycznie lud wybrał. Teraz ja mogę powtarzać  ten slogan
No ba, Trump dał dupy, a na koniec się jeszcze zezłościł że musi oddać zabawki. Konserwatywne media (te które jeszcze działają) piszą że takiej nagonki mainstreamu nigdy nie było, może tak, ale prawo mediów do naperdalania we władzę jest święte, bez tego nie ma wolności.
Naprawdę ciekawe jest co będzie teraz, czy Biden zostanie chłopcem do bicia, czy wspaniałym wodzem, a winni wszystkiemu będą wrogowie wewnętrzni i zewnętrzni.
No i co będzie za 4 lata...

--
Ups, się czy to wysłało?

Zaskakująco dobry tekst, właściwie streszczeni tekstów z zachodnich źródeł, z linkami, po polsku, polecam. https://spidersweb.pl/plus/2021/01/dolina-krzemiwa-szturmuje-kapitol-big-tech-biden-harris

I coś dla rozrywki

I jeszcze to, można już się szykować, święta już zaraz, za niecały rok...

--
Ups, się czy to wysłało?

7 godzin temu, KLAUDIUSZ napisał:

Ciekawe czy to prawda ze wlaścicielem Laboratorium w Wuhan jest Glaxo ktorego wlasciclem jest Pfizer .......

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To sprawdź. W necie da się to bez problemu sprawdzić. Pewnie wszyscy są ciekawi...

P.S. Biorąc pod uwagę jak duże to jest miasto i jak międzynarodowe są koncerny, to pewnie któreś z dziesiątek laboratoriów będzie miało powiązania z Pfizerem. I czego to dowodzi?

Edited by Buber

Problem dzisiaj jest w tym, że dyskusja i walka toczy się głównie w sieci, a tam nie ma zdroworozsądkowej większości – tam rządzą skrajności. W internecie ciągle odbywa się rewolucja, a ona ma to do siebie, że umiar traktuje jako przestępstwo, bo umiar wzywa do rozmowy, a w sieci nie ma na to miejsca.                     Marcin Kącki

Osoba czy firma z poza Chin, nie może być właścicielem firmy w Chinach, można mieć max 49% udziału, resztę ma należeć do chińskiego podmiotu, oraz masz zatrudnić ludzi wskazanych przez CCP. To co się dzieje w fabryce tylko do pewnego stopnia zależy od ciebie. Generalnie siedzą cicho, dopóki sami nie są w stanie ogarnąć całego procesu produkcji. Potem nagle się dowiadujeszsz że to nie twoja fabryka, tylko podwykonawca, który łaskawie może ci coś wyprodukować... Jak udostępnisz całe know how.

--
Ups, się czy to wysłało?

Osoba czy firma z poza Chin, nie może być właścicielem firmy w Chinach, można mieć max 49% udziału, resztę ma należeć do chińskiego podmiotu, oraz masz zatrudnić ludzi wskazanych przez CCP. To co się dzieje w fabryce tylko do pewnego stopnia zależy od ciebie. Generalnie siedzą cicho, dopóki sami nie są w stanie ogarnąć całego procesu produkcji. Potem nagle się dowiadujeszsz że to nie twoja fabryka, tylko podwykonawca, który łaskawie może ci coś wyprodukować... Jak udostępnisz całe know how.

--
Ups, się czy to wysłało?

Kakmar ...... jak juz wypisujesz takie głupoty to poczytaj wpierw dokładnie jak tam jest, tu krótka ściągawka:

Gdy zdecydujesz się na otwarcie firmy w Chinach po przeprowadzeniu badań rynkowych, wybierz najbardziej racjonalny dla twoich potrzeb rodzaj działalności gospodarczej. W Chinach obcokrajowcy mają do wyboru cztery rodzaje działalności gospodarczej: Spółki Joint Venture, Przedsiębiorstwa ze 100% kapitałem zagranicznym (Wholly Owned Foreign Enterprisers, WOFE), Zagraniczna firma handlowa (Foregn Invested Commercial Entreprise, FICE) oraz Biuro Przedstawicielskie (Represetative Offices, RO).

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• KLAUDIUSZ pinned and unpinned this topic
  • KLAUDIUSZ pinned and unpinned this topic