KLAUDIUSZ Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Anglia, poparła dostarczenie samolotów przez Polskę. Jednak jasno zaznaczyła, jak będą kosekwencje ze strony ruskiej lub białoruskiej, to radźcie sobie sami. Wszystko w temacie.Natomiast wszystkich tutaj ekspertów, tryskających nadmiarem siły, zapraszam na granicę. Potrzeba nadal wolontariuszy i kierowców. Tam spokojnie się wykażecie i wyładujecie nadmiar energii. Przy okazji, zrobicie coś dobrego dla kraju i ludzkości. Tutaj, po prostu się marnujecie.Z tymi Samolotami to chcą nas na mine wsadzić.Jonaszko, na granicy dajecie rade, Ja tam obstawiam teraz dworce w szczególności i noclegownie w Wawie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaszko Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Ale muszę jednak przyznać, że ten putin, to faktycznie jakiś cudotwórca. Zakończył nie tylko pandemie ale i sprawił, że dziś jakaś niemowa przemówiła. Sam osobiście nie widziałem, słyszałem ale ludzie poruszeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommo Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Zrobiłem kilka wpłat, zbieraliśmy jako grupa motocyklistów na środki czystości i higieny dla Ukrainek, które przyjechały z dziećmi do DPS naszego miasta. Zdecydowaliśmy też z żoną, że przyjmiemy w razie konieczności rodzinę do siebie. IZO ludzie są różni. Nie wiadomo na kogo trafisz. Quote Audi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysy76 Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 (edited) Mina, miną... Czy mi się zdaje, czy siedzimy dupą w mrowisku? To jak, panowie stratedzy? Edited March 8, 2022 by lysy76 Quote ***** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 No jak to jak? Tylko poczekaj o dowiesz się o "wielkim sukcesie polskiej dyplomacji" " wielkich zasługach rządu" że nie wspomnę o niejakim Maliniaku. A z innej beczki, to co, jak mogliśmy pomóc (jako państwo) to mieliśmy nie pomóc? Przestarzały śmigłowiec transportowy (widzi tu ktoś Black Hawka, albo nawet Caracala?) nie stanowi zagrożenia dla nikogo... A 15 Migów 29 to już raczej tak... Quote Problem dzisiaj jest w tym, że dyskusja i walka toczy się głównie w sieci, a tam nie ma zdroworozsądkowej większości – tam rządzą skrajności. W internecie ciągle odbywa się rewolucja, a ona ma to do siebie, że umiar traktuje jako przestępstwo, bo umiar wzywa do rozmowy, a w sieci nie ma na to miejsca. Marcin Kącki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Godzinę temu, Buber napisał: A czy w temacie wirusologii też tak jest? Różnica jest taka że w przypadku wirusa widzisz na własne oczy co się dzieje . Nie jest on gdzieś tam , nie widzisz tylko przekazu w TV i to z jednej strony Sam widzisz ilu ludzi umiera na COVID , ilu jest chorych i wile wiele innych ale to nie temat o wirusie więc ja tylko odpowiadam i kończę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Mina, miną... Czy mi się zdaje, czy siedzimy dupą w mrowisku? To jak, panowie stratedzy? A to Ty nie wiesz że delegacja Ukraińska przez Polske śmiga na rozmowy z Ruskimi? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommo Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Chryste panie Quote Audi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 47 minut temu, kiler napisał: Różnica jest taka że w przypadku wirusa widzisz na własne oczy co się dzieje . Nie jest on gdzieś tam , nie widzisz tylko przekazu w TV i to z jednej strony Sam widzisz ilu ludzi umiera na COVID , ilu jest chorych i wile wiele innych ale to nie temat o wirusie więc ja tylko odpowiadam i kończę No nie kończ, tylko wyjaśnij. Czy jeżeli w przypadku wojny ma sens słuchać ekspertów to dlaczego nie ma sensu słuchać ekspertów od wirusów? Fascynuje mnie taka logika... Quote Problem dzisiaj jest w tym, że dyskusja i walka toczy się głównie w sieci, a tam nie ma zdroworozsądkowej większości – tam rządzą skrajności. W internecie ciągle odbywa się rewolucja, a ona ma to do siebie, że umiar traktuje jako przestępstwo, bo umiar wzywa do rozmowy, a w sieci nie ma na to miejsca. Marcin Kącki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnes85 Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Tutaj co niektórym nawet jakby bomby na łeb leciały to nadal wewnętrzna wojnę by toczył kto ma rację... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian85 Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 (edited) 39 minut temu, Agnes85 napisał: Tutaj co niektórym nawet jakby bomby na łeb leciały to nadal wewnętrzna wojnę by toczył kto ma rację... Bo tak działa świat. Putin toczy wojny z innymi państwami (i walczy o ziemię, surowce itd), bo ma władzę. Tutaj nie ma ludzi z taką władzą, więc toczą wojny innego rodzaju (o wpływy i status na forum). Edited March 8, 2022 by Damian85 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Teraz, Damian85 napisał: Bo tak działa świat. Putin toczy wojny z innymi państwami, bo ma władzę. Tutaj nie ma ludzi z taką władzą, więc toczą wojny innego rodzaju. Putin wywołał wojnę bo myśli że ma rację. A że nie miał normalnych argumentów, albo nie umiał się nimi posługiwać, to posłużył się wojskiem... Więc istotne jest żeby się dogadać kto ma rację. Ułatwia życie... Quote Problem dzisiaj jest w tym, że dyskusja i walka toczy się głównie w sieci, a tam nie ma zdroworozsądkowej większości – tam rządzą skrajności. W internecie ciągle odbywa się rewolucja, a ona ma to do siebie, że umiar traktuje jako przestępstwo, bo umiar wzywa do rozmowy, a w sieci nie ma na to miejsca. Marcin Kącki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysy76 Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Odpowiem pytaniem. To może tego gołąbka pokoju nie stroić w piórka jastrzębia? Quote ***** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaszko Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Mina, miną... Czy mi się zdaje, czy siedzimy dupą w mrowisku? To jak, panowie stratedzy? Właśnie tak można manipulować. Nie mowię , ze zdjęcie nie jest autentyczne. Jednak nie wiemy gdzie nie wiemy kiedy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommo Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Wklejone w czarnoziem cenne hałubice samobieżne. Quote Audi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts