Raqu1 Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Witam 2 miesiące temu kupiłem yz 125 z 2007roku. Yamaszka sprawuje się bardzo dobrze lecz przy ostatnim wyjeździe zauważyłem ze po dodaniu gazu przy spadaniu z obrotów występuje takie dziwne metaliczne dzyngolenie które nieco na chwile powiększa obroty a potem spada. Nie wiem ile tłok ma w „rzeczywistości” mth . Co to może oznaczać ?z góry dziękuje za pomoc. IMG_4876.MOV IMG_4876.MOV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 mamy wróżyć z fusów czy z szklanej kuli 😄 ? uszczelka pod głowicę i pod cylinder kosztuje śmieszną kasę , warto zdjąć i zajrzeć a jak ci wybuchnie to cylinder czy korba już nie kosztują śmieszną kasę .... Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts