F.I.P. Berek Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 https://www.madnessphotography.eu/2021-2/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Kozak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.P. Berek Posted September 2, 2021 Author Share Posted September 2, 2021 Dziękuję. O tyle satysfakcjonujące, że nie zabiegałem - poznaliśmy się przy okazji transakcji z czasopismami motocyklowymi i propozycja zrobienia fotek wyszła od Onno. A facet od lat testuje motocykle dla BigTwina, publikuje w kilku tytułach w całej Europie, jest oficjalnym fotografem AMD World Championship etc - zresztą po galerii widać kto zacz... I jak pisałem (w temacie Esencja) zna osobiście tych "wielkich" zza oceanu ( z nieżyjącym już Arlenem Nessem włącznie). Powiem, że Obsesja (Junak) wzbudziła wcale nie mniejsze zainteresowanie niż Esencja. To samo było zresztą przy okazji spotkania z Rene Nijdamem ( z tuzin jego motocykli prezentowany był w BigTwinach)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek96 Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Aż sobie poszukałem tematu Obsesji. Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.P. Berek Posted September 2, 2021 Author Share Posted September 2, 2021 Dzięki. Rene mocno namawiał na wystawienie Obsesji na Bike Show, ale jakoś specjalnie mnie nie ciągnie... Zresztą zanim znowu poskładam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.P. Berek Posted September 5, 2021 Author Share Posted September 5, 2021 Jakiś czas temu, w gronie raczej ortodoksów (Junaka) usłyszałem opinię, że takie "wydumki" to, co najwyżej, podobają się tylko właścicielowi... A tymczasem moje doświadczenia są zupełnie odmienne. I, co więcej, pozytywne opinie pochodzą nie od przypadkowych "oglądaczy", a od ludzi siedzących mocno w branży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts