Incelariusz Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Hej, co sądzicie o moim pomyśle, żeby administracja forum odznaczała jakoś specjalnie użytkowników, którzy w pełni zaszczepili się przeciwko covid? Moim zdaniem byłaby to jakaś zachęta dla wielu motocyklistów, a jeżeli chcemy wyjść w końcu z tego stanu epidemii to nie ma innej drogi jak tylko szczepienia. Proponuję jakąś nakładkę na awatar w stylu: "odpowiedzialny obywatel", "zdrowy motocyklista" czy "pogromca covida". Taka nakładka pozwoliłaby również szybko zorientować się z kim mamy do czynienia na forum - czy jest to człowiek wierzący autorytetom naukowym czy człowiek wierzący "autorytetom" pseudonaukowym i wyznający wiarę w pastylki autyzmu w szczepionkach. Najlepsza opcja to byłoby oczywiście banowanie niezaszczepionych, ale to chyba niestety nie przejdzie... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1f Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Tobie nie trzeba żadnych "nakładek" - wystarczy przeczytać jeden/max. dwa Twoje posty i wszyscy wiedzą, że troll lub debil 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incelariusz Posted September 1, 2021 Author Share Posted September 1, 2021 9 minut temu, konrad1f napisał: Tobie nie trzeba żadnych "nakładek" - wystarczy przeczytać jeden/max. dwa Twoje posty i wszyscy wiedzą, że troll lub debil Zgłosiłem twój komentarz. Mam nadzieję, że moderacja traktuje na tym forum użytkowników w równy sposób i dostaniesz bana za obrażanie innych. Albo przynajmniej skasują te twoje wypociny. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dominik Szymański Posted September 1, 2021 Administrator Share Posted September 1, 2021 1 minutę temu, Incelariusz napisał: Zgłosiłem twój komentarz. Mam nadzieję, że moderacja traktuje na tym forum użytkowników w równy sposób i dostaniesz bana za obrażanie innych. Albo przynajmniej skasują te twoje wypociny. Sorry, ale się zawiedziesz.... Kolega grzecznie jak na nas odpowiedział na Twoją propozycję. Mogło być znacznie gorzej, to pocieszenie. Niestety, nie przewidujemy znaczenia zaszczepionych. Forumowicze i tak mają za dużo znaczków, rang etc. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incelariusz Posted September 1, 2021 Author Share Posted September 1, 2021 3 minuty temu, Dominik Szymański napisał: Mogło być znacznie gorzej, to pocieszenie. Wyobrażam sobie, że mogło być gorzej, ale nie zmienia to faktu, że @konrad1f obraził mnie i przynajmniej jego komentarz powinien zostać usunięty. Punkt 31 Regulaminu wyraźnie wskazuje, że nie ma na Forum miejsca na tego typu wypowiedzi. 6 minut temu, Dominik Szymański napisał: Niestety, nie przewidujemy znaczenia zaszczepionych. Forumowicze i tak mają za dużo znaczków, rang etc. Wiadomo, że nie ma sensu przesadzać z rangami itd., ale tu mamy do czynienia z ważną sprawą. Szczepienie się powinno być jak najbardziej promowane, a danie jakiejś nakładki na awatar nie kosztuje nic, a może przynieść rezultaty. Ale jeżeli administracja ma lepszy pomysł jak zachęcić forumowiczów do szczepienia się to jak najbardziej warto przemyśleć też inne rozwiązania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezsek Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Kiedyś były platynowe członki. I wystarczy. Quote Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 a co z tą typiara od gpzta ? Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
lech N Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 3 godziny temu, Incelariusz napisał: Autorze,napiszę grzecznie-wypie**alaj z forum. tu jest miejsce dla normalnych ludzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszJ Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 O losie, jak słyszę o takich bzdetach na temat zaszczepionych, to... Może jeszcze medal każdy zaszczepiony powinien dostać i 1000+. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek_s Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 A właśnie, tyś z branży, może wyrazisz swoją opinię, obserwacje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzli Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Właśnie, i dlaczego odbija mi się węglem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszJ Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Szczepi się kto chce, nic za i przeciw. Bez dyskryminacji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 ja uważam że ludzie którzy się nie szczypią zagrażają światu , przez nich wszyscy umrzemy , szczypanie się to sprawa życia i śmierci , nie lekceważcie zagrożenia ........ muszę w końcu jakoś tą witaminę C sprzedać to chwilowo będe po stronie pierdziaszko Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszJ Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Uszczypni mnie, bo nie uwierzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 40 minut temu, MariuszJ napisał: Uszczypni mnie, bo nie uwierzę w co ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts