nowas 0 Posted April 4 Znajomy kiedyś stworzył cos takiego i obecnie jestem właścicielem . Jak dla mnie dość ciekawy i nie powtarzalny wygląd Quote Share this post Link to post Share on other sites
jeszua 2 Posted April 4 bry, a jak od przodu rozwiązał brak owiewki? zostawienie całych bocznych jak dla mnie za bardzo optycznie przeciąża przód, nawet przy założeniu, że i tak przy tym tyle byłby. powiedziałbym, że to już nie zachwiana czy przesunięta proporcja, ale zupełny jej brak ostatnio koło siebie widziałem dwa streety zbudowane na cegłach, miodne były jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Share this post Link to post Share on other sites
nowas 0 Posted April 4 Istotnie, proporcji nie ma dlatego zastanawiam sie nad dodaniem siedzenia dla pasażera . Jednak gdy posadzić człowieka , nabiera to kształtu. Jak dla mnie to w tym momencie nie funkcjonalność a nietypowy wygląd wygrywa Quote Share this post Link to post Share on other sites
cezsek 37 Posted April 4 (edited) Tak koszmarnie brzydki, że aż oczu oderwać nie można... Wygląda, jak Quasimodo. Edited April 4 by cezsek Quote Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Share this post Link to post Share on other sites
Adam M. 0 Posted April 4 Najwazniejsze ze wlascicielowi sie podoba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cezsek 37 Posted April 4 Im dłużej na niego patrzę... mnie też... Quote Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Share this post Link to post Share on other sites
nowas 0 Posted April 5 (edited) Jak dla mnie jest ważne , że nie tonie w powodzi podobnych konstrukcji. Ma przykuwać wzrok i budzić kontrowersje Jest też i drugi w stajni, bardziej zrównoważony Edited April 5 by nowas Quote Share this post Link to post Share on other sites