Scotty_ Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 (edited) Poszukuję systemu odblokowania szczęki do Nolana N104. Chodzi mi o ten system, że kciukiem i palcem wskazującym odblokowuje się szczękę. Czy ktoś z Was ma może taki kask na części lub uszkodzony i zechce sprzedać mi tę część lub chce się pozbyć całego kasku? Dajcie znać jeśli opis jest zbyt skąpy i nie wiecie o co mi chodzi, wstawię jakieś zdjęcia Jeszcze dodam, że jak popatrzycie na zdjęcie kasku, to chodzi mi o część, z której widoczne są 2 czerwone elementy na szczęce. Lubię ten kask i niekoniecznie chciałbym kupować coś nowego, dlatego szukam sposobu naprawy tej sztuki. Odezwałem się do Nolana we Włoszech, ale na razie nie dostałem odpowiedzi, a już mnie ktoś ze znajomych motocyklistów ostrzegał, że to nie jest część którą można kupić. Pozdrawiam serdecznie. Edited March 18, 2021 by Scotty_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wm77 Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Cześć, Udało ci się może kupić ten kas? Ja potrzebuję zaślepkę przy szczence do wlotu powietrza, też nie można dokupić, Chętnie bym odkupił od ciebie tą część Daj znać, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotty_ Posted November 2, 2021 Author Share Posted November 2, 2021 Cześć, Już niemal straciłem nadzieję, ale właśnie jedzie do mnie kask. Nadal jesteś zainteresowany tą zaślepką? Podeślij i pokaż na zdjęciu dokładnie o co Ci chodzi, to jak dostanę ten zakupiony, to podeślę Ci zdjęcie rzeczywiste i dasz znać, czy jeszcze jesteś zainteresowany zakupem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario M Posted June 18 Share Posted June 18 Witam. Poszukuję osłony prawej zatrzasku szczęki . Są to takie czarne plastik widoczne po podniesieniu przyłbicy Czy kolega jest może w posiadaniu takiego cuda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotty_ Posted June 21 Author Share Posted June 21 O to chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario M Posted June 21 Share Posted June 21 Tak właśnie to Czy kolega ma to do odsprzedania? Potrzebuję tej plastikowej części mosiężnego dystansu znajdującego się pod spodem i śrubki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotty_ Posted June 22 Author Share Posted June 22 Tak, mogę to odsprzedać. Da się to łatwo rozebrać? Czy trzeba wyciąć większą część kasku? Postaram się to dzisiaj rozebrać i podeślę zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario M Posted June 22 Share Posted June 22 Rozbiera się to bardzo łatwo ale proszę na razie się wstrzymać. Odezwał sie do mnie dystrybutor części.Okazuje się że jest to część serwisowa za darmo cały komplet.Jestem więc zmuszony podziękować koledze za kontakt i podziekować za poświęcony czas. LWG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotty_ Posted June 23 Author Share Posted June 23 Spoko, nie ma problemu, dobrze że się udało od serwisu coś dostać. Mógłbyś podesłać namiar z kim gadałeś o tym? Może będzie ten ktoś bardziej chętny do pomocy niż Ci z którymi rozmawiałem wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario M Posted June 23 Share Posted June 23 Napisałem email do Inter Motors wysłałem zdjęcie i oni się odezwali. Proszę oto Kontakt imready <[email protected]>. Część przesłali na drugi dzień do Inter Motors Białystok . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts