Tommo Posted February 12 Muszę powiedzieć, że duże wrażenie zrobił na mnie gest jednego z naszych forumowiczów, który postanowił oddać na licytację swój jedyny motocykl, żeby pomóc koleżance w bardzo trudnej, życiowej sytuacji. Link do tematu: Dla osób nie mających konta na Facebooku przytoczę garść informacji czego dotyczy pomoc. Julita jest matką samotnie wychowującą piątkę uroczych dzieci, która niestety ciężko zachorowała na raka. Kobieta przechodzi obecnie chemioterapię przed zabiegiem operacyjnym, musi dojeżdżać na leczenie do szpitala 180 km. W tak ciężkiej sytuacji w jakiej się znalazła, nawet najmniejsza pomoc finansowa jest na wagę złota. Pomyślałem że razem możemy pomóc rodzinie w tej trudnej sytuacji. Propozycja jest taka żebyśmy wspólnie wylicytowali motocykl Lukasza który oddał na licytację. Całość zbiórki przelali na pomoc dla Julity i dzięki temu motocykl zostanie u naszego kolegi na który, choćby za ten gest, zdecydowanie zasłużył. Rodzina Julity dostanie od Nas pomoc a jednocześnie Łukasz będzie mógł jeździć swoim motocyklem. Mam nadzieję że ta akcja się uda i zrobimy to wspólnie w geście solidarności motocyklowej braci oraz chęci pomocy bardzo potrzebującym. 1. Tommo : 300 zł. Quote Audi Sport Share this post Link to post Share on other sites
KLAUDIUSZ Posted February 12 Klaudiusz: 300 PLNWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz89 Posted Tuesday at 07:19 AM Cześć, bardzo dziekuję za zorganizowanie 'wykupu' mojej yamahy, niestety na FB nikt nie zalicytował nawet ceny minimalnej więc to by było na tyle. Pozdrawiam Was i jeszcze raz dziekuję, bardzo mi miło koledzy Quote Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Share this post Link to post Share on other sites
Tommo Posted Tuesday at 07:53 AM Ok zbiórkę zamykamy. Ja swój udział wpłacam na subkonto z życzeniami powrotu do zdrowia dla Julity. Pozdrawiam. Quote Audi Sport Share this post Link to post Share on other sites
To_masz Posted Friday at 12:02 PM Ja również się nie wycofuję i jak wyżej. Quote Share this post Link to post Share on other sites