Herik74 Posted July 4, 2020 (edited) Cześć, chciałem wymienić płyn hamulcowy w moim Ironie 883 z 2017r i chciałem się Was zapytać czy jest jakaś kombinacja z przyciskami żeby włączyć tryb serwisowy i wtedy wymienić płyn, czy nie trzeba trybu serwisowego i spokojnie wymieniać? Pozdrawiam Edited July 4, 2020 by Herik74 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachu Posted July 6, 2020 W dniu 4.07.2020 o 22:52, Herik74 napisał: Cześć, chciałem wymienić płyn hamulcowy w moim Ironie 883 z 2017r i chciałem się Was zapytać czy jest jakaś kombinacja z przyciskami żeby włączyć tryb serwisowy i wtedy wymienić płyn, czy nie trzeba trybu serwisowego i spokojnie wymieniać? Pozdrawiam Bez problemu wymieniaj, nic nie trzeba grzebać w elektronice. pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Herik74 Posted July 9, 2020 ok, dzięki Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert J. Posted July 10, 2020 On 7/4/2020 at 1:52 PM, Herik74 said: Cześć, chciałem wymienić płyn hamulcowy w moim Ironie 883 z 2017r i chciałem się Was zapytać czy jest jakaś kombinacja z przyciskami żeby włączyć tryb serwisowy i wtedy wymienić płyn, czy nie trzeba trybu serwisowego i spokojnie wymieniać? Pozdrawiam Tak z czystej ciekawosci, dlaczego wymieniasz plyn? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jonaszko Posted July 10, 2020 Godzinę temu, Robert J. napisał: Tak z czystej ciekawosci, dlaczego wymieniasz plyn? Może już czas na wymianę, 3 lata? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pyzdra1 Posted July 10, 2020 Ja nie wymieniłem 4 lata i później bardzo mocno się zdziwiłem jaki szlam znalazłem w pompie hamulcowej. Teraz zmieniam co rok. Popieram kolegę, że chce wymienić i też radzę to innym żeby wymieniać płyn co roku.Nie wiele to kosztuje a przecież chodzi o bezpieczeństwo. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Quote :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Share this post Link to post Share on other sites
jonaszko Posted July 10, 2020 Wystarczy co 2.Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites