Guest KamilaMoto93 Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 14 minutes ago, PiotrEm said: A ile koleżanka musi jeszcze dozbierać na ten motocykl, może właśnie udział w zlocie pozwoli domknąć budżet? Dlaczego tak sie uparliscie na udzial w zlocie haha to jest w ogole prawdziwy zlot ? cos mi sie nie wydaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek_s Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Skoro kolega twierdzi że na privie Ty to Ty - odpowiem poważnie. Nie, nie jest to "prawdziwy" zlot, będzie to kameralne spotkanie bez hostess, bez promocji dóbr wszelakich, ale mam nadzieję na dobrą zabawę. Tak czy siak Michoa zapraszał wszystkich - chcesz to zaopatrz się w duuużo tolerancji i luzu i wpadaj. P.S. Weź kosmetyczkę i termos z ciepłą wodą - tak na wszelki wypadek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommo Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 55 minut temu, michoa napisał: ok stawka dogadana trafił się sponsor na opcje w kombinezonie za 10x kwoty , ale musi zobaczyć jak się prezentujesz w całej okazałości żeby wiedzieć że nie będą to zmarnowane pieniądze Nuta niepewności i zaskoczenia doda pikanterii twojemu spotu więcej niż najlepsza wóda. Ja bym zaryzykował, wysoka frekwencja murowana. Quote Audi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KamilaMoto93 Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 3 minutes ago, Staszek_s said: Skoro kolega twierdzi że na privie Ty to Ty - odpowiem poważnie. Nie, nie jest to "prawdziwy" zlot, będzie to kameralne spotkanie bez hostess, bez promocji dóbr wszelakich, ale mam nadzieję na dobrą zabawę. Tak czy siak Michoa zapraszał wszystkich - chcesz to zaopatrz się w duuużo tolerancji i luzu i wpadaj. P.S. Weź kosmetyczkę i termos z ciepłą wodą - tak na wszelki wypadek. To chyba nie dla mnie , ale dzieki za zaproszenie i nigdy nie mow nigdy podobno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olsen Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 18 godzin temu, kiler napisał: od kiedy komplementy to buractwo ?? Odkąd feministki tak zarządziły? A tak serio, to wiele zależy od sposobu ich wyrażania i definicja, co jest komplementem, a co nim nie jest, jest dość płynna. W różnych kręgach kulturowych różnie jest to postrzegane. I np. niektóre kraje starają się prawnie zakazywać („)komplementowania(”) kobiecych wdzięków na ulicy czy tzw. catcallingu, z lepszym lub gorszym skutkiem. 17 godzin temu, michoa napisał: Jak takie teksty ci ubliżają to zmień branże serio , albo idź na nie wiem hostessę na otwarcie bajkolandu albo sali zabaw dla dzieci co nie zmienia faktu że będziesz tam też dlatego żeby stare dziady z dziećmi się na twój widok śliniły i nic więcej Jest jeszcze opcja na hostessowanie na konferencjach naukowych. Quote Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KamilaMoto93 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) Tylko feministek do tego nie mieszaj prosze cie .... Edited July 1, 2020 by KamilaMoto93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olsen Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Ja tu tylko trolluję... 1 1 Quote Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianWariatMotocyklowy Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) Jak dobrze wbic tu po nocnej zmianie i zobaczyc, ze watek duzych cyckow nie umarl jeszcze Edited July 1, 2020 by SebastianWariatMotocyklowy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 5 godzin temu, Olsen napisał: Jest jeszcze opcja na hostessowanie na konferencjach naukowych. albo na zlocie emerytowanych nauczycielek gimnazjalnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 olsen a czy hostessy w cocomo obrażają się przy pytaniu o wagę cycków ? 7 godzin temu, Olsen napisał: Jest jeszcze opcja na hostessowanie na konferencjach naukowych. żeby stare dziady profesory rehabilitowane się śliniły sens hostessy zawsze jest ten sam tylko że tak napiszę wulgarnie -zakres sprzedawania dupy jest ruchomy od hostessy rozdającej cukierki na otwarciu bajkolandu gdzie możesz od niej wziąć cukierka i nic pozatym, cieszy oko ale nie ma gadania , nachalnych tekstów , dotykania i ubrana jest często delikatnie sexi ale dupę i cycki ma częściowo zasłoniętą , przez hostessę na targach motoryzacyjnych gdzie często jest auto myjnia i paraduje gołą dupą w pianie na jakimś śmietniku a czasem nawet można sobie obejmując ją ( bez łapania za dupę ) zrobić zdjęcie , do hostessy w spelunie z striptizem gdzie w sumie hostessowanie jest tylko mało płatnym dodatkiem Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 (edited) A ja napisze tak - bywałem na niejednym zlocie ale oprócz hostess występujących w okolicach północy nie widywałem tam innych Owszem zdarzają się imprezy typu okrągła 28 rocznica walki o niepodległość czy dzień strażaka i tam wystawiają się czy to firmy sprzedające motocykle czy ciuchy i tam takowe czasami widać ale czy ktoś widział np w Krotoszynie czy w takim grzecznym Łagowie jakąś hostesse ?? Edited July 1, 2020 by kiler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek96 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 No w Krotoszynie nie było raczej nigdy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus 61 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 On 6/30/2020 at 5:40 AM, KamilaMoto93 said: Hej nazywam sie Kamila i jestem nowa. Pracuje od 2 lat okolo jako Hostessa na zlotach motorow i targach. Juz w sumie troche tam przezylam i staram sie przywyknac do wiekszosci zachowan (Zloty mnie "wytresowaly") , ale doswiadczylam duzo chamstwa i buractwa tam. Ogolnie rozumiem, ze hostessy musza byc z dekoldem itd , ale teksty w stylu "O jaaa ile ważyć moga takie cycki" itd to chyba przesada... a zdarza mi sie to na kazdym doslownie zlocie. To taka juz kultura zlotow i musze przywyknac? Wy tez sie z tym spotkaliscie? Dzieki za odpowiedzi ! Krotko i zwiezle.Nie przejmuj sie i ignoruj takie towarzystwo a sami przestana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leśnik5 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Kiler bywasz na dniach Strażaka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek_s Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Hostessa ignorująca klientów, no no. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts