SebastianWariatMotocyklowy Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 11 minutes ago, Staszek_s said: No to ogólnie mamy wyjaśnione. Dla mnie ogólnie koniec tematu, nic więcej nie przychodzi mi do głowy poza tym, że kiedyś też były zloty i do rozdawania znaczków zlotowych czy opasek nie trzeba było zatrudniać hostess ani jakoś "specjalnie" je ubierać. Szkoda ,ze zamykasz liczylem ,ze moze Kamila pokaze nam ten "specjalny stroj" co ubierali ja w niego na zloty kto wie moze przez to wlasnie sa takie komentarze i trzeba pogadac z organizatorami zlotow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KamilaMoto93 Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 6 minutes ago, SebastianWariatMotocyklowy said: Szkoda ,ze zamykasz liczylem ,ze moze Kamila pokaze nam ten "specjalny stroj" co ubierali ja w niego na zloty kto wie moze przez to wlasnie sa takie komentarze i trzeba pogadac z organizatorami zlotow haha musialaby to chyba byc wiekszosc bezwgledna zebym jakiekolwiek foto ze zlotu tu wstawila Poza tym chyba nie ma co robic glosowania o moje foto, bo nie o tym mial byc temat Ale po raz drugi - "dzieki za szczerość" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek_s Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Nic nie zamykam tylko tak wiesz, „w krzyżu” czuję, że na końcu Koleżanka (lub kolega) napisze, że to eksperyment socjologiczny czy inne badanie i że daliśmy się podpuścić jak dzieci czy tym podobne bzdety. A i temat jest dość oczywisty więc nie mam pomysłu co w nim wymaga wyjaśnienia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KamilaMoto93 Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 9 minutes ago, Staszek_s said: Nic nie zamykam tylko tak wiesz, „w krzyżu” czuję, że na końcu Koleżanka (lub kolega) napisze, że to eksperyment socjologiczny czy inne badanie i że daliśmy się podpuścić jak dzieci czy tym podobne bzdety. A i temat jest dość oczywisty więc nie mam pomysłu co w nim wymaga wyjaśnienia? Ja akurat studiowalam kosmetologie a nie socjologie haha Rozumiem twoje obawy. Ja juz i tak uzyskałam odpowiedz i w sumie jak ktos sie wypowie to chetnie przeczytam, ale masz racje ze temat jest dosc oczywisty i nie wymaga wyjasnienia. Dzieki i tak za takie zaangażowanie bo jestem wlasciwie pierwszy dzien tu, a juz duzo osob szczerze sie wypowiedzialo i w sumie nieco pomoglo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Godzinę temu, KamilaMoto93 napisał: To pijaństwo zawsze = buractwo ? od kiedy komplementy to buractwo ?? Kurcze fakt - od kilku lat bywam na mniejszej ilości zlotów ale na tych na których byłem wcześniej ( a trochę tego było ) to nie widywałem hostess które mi tam zachwalały nowego HDka czy zajebiste frędzle lub lisią kitę . Owszem zdarzają się jakieś tam stoiska gdzie sprzedają faceci lub laski ale na zlocie ja nie spotkałem się z lalkami w spódniczce zrobionej z gumki do włosów i z cyckami na wierzchu . raczej najczęściej bywały normalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KamilaMoto93 Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 (edited) 8 minutes ago, kiler said: od kiedy komplementy to buractwo ?? Kurcze fakt - od kilku lat bywam na mniejszej ilości zlotów ale na tych na których byłem wcześniej ( a trochę tego było ) to nie widywałem hostess które mi tam zachwalały nowego HDka czy zajebiste frędzle lub lisią kitę . Owszem zdarzają się jakieś tam stoiska gdzie sprzedają faceci lub laski ale na zlocie ja nie spotkałem się z lalkami w spódniczce zrobionej z gumki do włosów i z cyckami na wierzchu . raczej najczęściej bywały normalne komplementy to nie buractwo, ale pytanie o to ile waża cycki to komplement wdg ciebie ? To moze ja naprawde podpisalam umowe nie z ta firma co trzeba XD Bez przesady z ta spodniczka z gumki do wlosow haha spodnie lub leginsy sa najczesciej bo trzeba na motor wsiadac czasami, ale dekold to podstawa na takich zlotach przynajmniej co ja bywalam... w czym chyba nie ma nic zlego. Hostessy nie tylko na zlotach motocykli tak sie ubiera Edited June 30, 2020 by KamilaMoto93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 (edited) 5 minut temu, KamilaMoto93 napisał: komplementy to nie buractwo, ale pytanie o to jaka jest waga cycka to komplement wdg ciebie ? a w którym miejscu jest granica ?? Znam kilka takich które uznały by to za komplement 5 minut temu, KamilaMoto93 napisał: Bez przesady z ta spodniczka z gumki do wlosow haha spodnie lub leginsy sa najczesciej bo trzeba na motor wsiadac czasami, ale dekold to podstawa na takich zlotach przynajmniej co ja bywalam... w czym chyba nie ma nic zlego. Hostessy nie tylko na zlotach motocykli tak sie ubiera Brutalne ale prawdziwe - zgodziłaś się na psa to szczekaj . Al;bo przywykniesz albo odejdziesz . trzeciej opcji nie ma Edited June 30, 2020 by kiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KamilaMoto93 Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 1 minute ago, kiler said: a w którym miejscu jest granica ?? Brutalne ale prawdziwe - zgodziłaś się na psa to szczekaj . Al;bo przywykniesz albo odejdziesz . trzeciej opcji nie ma Granica hmmm tam gdzie zaczyna sie obraza lub wyzwiska.... i zbyt duza ilosc wypitego alkoholu. Jak prawie 2 lata nie odeszlam to juz chyba dam rade... to i tak nie praca na cale zycie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian85 Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 2 godziny temu, Piotr S napisał: Towar deficytowy. A Ty czasem wychodzisz gdzieś na miasto? Tego kwiatu jest pół światu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 14 minut temu, KamilaMoto93 napisał: Granica hmmm tam gdzie zaczyna sie obraza lub wyzwiska.... piszesz jak dwunastolatka która czerwieni się na słowo stringi (tak zdarzają się CZASAMI takie ) Obojętnie czy w pracy czy prywatnie spotykasz ludzi czasami bardziej a czasami mniej trzeźwych i musisz się nauczyć z nimi sobie radzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KamilaMoto93 Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 1 minute ago, kiler said: piszesz jak dwunastolatka która czerwieni się na słowo stringi (tak zdarzają się CZASAMI takie ) Obojętnie czy w pracy czy prywatnie spotykasz ludzi czasami bardziej a czasami mniej trzeźwych i musisz się nauczyć z nimi sobie radzić uwierz mi kiedys bym na taki tekst odwinela sie , albo odeszla z pracy. Wiec uwazam, ze zrobilam i tak ogromny postep bo teraz potrafie to zignorowac usmiechem, albo nawet odpowiedziec jakos i miec spokoj. Ale nie sadze, ze powinno sie tolerowac chamstwo na zlotach... raczej z tym walczyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Teraz, KamilaMoto93 napisał: Ale nie sadze, ze powinno sie tolerowac chamstwo na zlotach... raczej z tym walczyc Równie dobrze możesz walczyć z dziurami w brukowanych drogach albo z wiatrakami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommo Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Kamilko powiem Ci tak. Jesteś na tej imprezie wyłącznie ze względu na swoje cielesne atrybuty. W pewnym sensie je sprzedajesz. Musisz więc mieć świadomość konsekwencji. W USA na zlotach jest masa skąpo ubranych, wynajętych lasek i zasada jest taka, że możesz się gapić, komentować do woli ale nie wolno dotknąć hostessy. Jak to zrobisz momentalnie goryle eksmitują gościa z imprezy. Jak ktoś jest słownie wyjątkowo natrętny, to ochrona również zainterweniuje. A że wszyscy o tym wiedzą, prawie zawsze jest spokojnie i bezpiecznie. Jeszcze jedno. Może jestem grubiański ale w zwrocie "ile mogą ważyć takie cycki" nie widzę nic obraźliwego, tym bardziej na zlocie w luźniej atmosferze. Ja bym widział problem inny. Jest Was (ładnych hostess) stosunkowo mało na takich imprezach, przez co wywołujecie spore zamieszanie i dziwne zachowania, nieobytych w takich klimatach uczestników zlotów. Quote Audi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 słoneczko u mnie będzie kulturalnie , zresztą ja zawsze jestem na poziomie nie to co inni .......nawet kiedy mocno trzymam za włosy to wcale nie po to żeby dupa się nie odsuwała bo w samochodzie o który jest oparta nie działa ręczny , tylko po prostu nie mógłbym się pogodzić z rozstaniem, serce by mi pękło...... nigdy nie spytałem dziewczyny ile ważą cycki bo nie trafiłem takiej żeby miało sens o to spytać jak ciebie o to pytają to ja uznałbym to za gruby komplement a nie chamstwo i że jesteś dobra dupa , więc w sumie nie zadaje chamskich pytań ale zapraszam jak najbardziej , stawka za godzinę 1.5 zł brutto , zatrudniający zapewnia lokum ( spanie w polonezie ) i tyle wódy żeby dało się wytrzymać bo na trzeźwo napewno się nie da ...... Ja to czasem żałuję że nie nigdy nie byłem na żadnym zlocie , jeden zawsze miałem 2km od domu i nigdy nie byłem , generalnie offroad moto zawsze najmniej się integrował , na wszystkich rozpoczęciach sezonu i innych lansach na jasnej górze więcej jest nawet quadów niż moto ( kumpel był to opowiadał ) pewnie przez to że 30% nie ma lejców , 30% żadnego kwita , 30% szkoda opon i paliwa żeby lecieć na kołach 100 km np exc 520 bo to męczarnia dla sprzętu i rajdera a ja się wbijałem w te 10 % którym się nie chce i szukają wymówek ....... kumpel co ścigiem oblatywał mówi że z reguły jest mega sympatycznie , jaranie szmaty do wystrzału , jeżdżenie po namiotach , pijane i łatwe plecaczki , dobra nuta czasem striptiz ( np kolegi z ekipy bo się za mocno nabombał ) rano połowa traci prawo jazdy bo pały stoją gdzieś przy wylocie , 1/4 ma wyjebaną korbę , urwany łańcuch , spaloną szmatę i czeka na kogoś z busem , 1/4 szczęśliwie wraca do domu słuchając wyrzutów plecaczka jakie to inby odpierdalał kiedy jego plecaczek siedział na kolanach jakiegoś typa mówiąc żeby pomógł jej wyjąć telefon z kieszenie przez rozporek teraz to nie mam sprzętu , kiblem 50ccm jechać na zlot to dla mnie takie ciut debilne , wszyscy by mnie wyśmiali chyba i tyle ale kto wie ziomek co jeździ tzr 125 mówi że idzie w złym kierunku , alkomaty , jak ktoś kogoś leje po mordzie to policja wpada , dziewczyny często są trzeźwe i bardziej się pilnują i jak sięnie ogarnę to nigdy nie poznam smaku prawdziwego zlotu w tym roku przez gównohisterioepidemie chyba nic nie będzie.......... 1 1 Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KamilaMoto93 Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 4 minutes ago, Tommo said: Może jestem grubiański ale w zwrocie "ile mogą ważyć takie cycki" nie widzę nic obraźliwego, tym bardziej na zlocie w luźniej atmosferze. Ja bym widział problem inny. Jest Was (ładnych hostess) stosunkowo mało na takich imprezach, przez co wywołujecie spore zamieszanie i dziwne zachowania, nieobytych w takich klimatach uczestników zlotów. No moze masz racje..... dzieki za najmadrzejsza chyba wypowiedz bo to ma sens co napisales. Moze Polska musi sie jeszcze oswoić po prostu z ladnymi hostessami, lub musi byc ich wiecej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts