Jump to content

Chamstwo na zlotach

Guest KamilaMoto93
 Share

Recommended Posts

.

Dobra, to ja chetnie bym te cycki zobaczyl, ale z drugiej strony slyszac texty, ze ile moga wazyc, cycki okaza sie byc cycorami a ja lubie male ! No moze nie male ale teakie ktore dobrze w lapce leza ! ( 75 B )

.

9 godzin temu, Staszek_s napisał:

Będziemy ale używając wykropkowania.

Ja tam nic wykropkowywal nie bede, zawsze mowilem, mowie i bede mowic wprost co mysle ! 

🙂

Edited by ks-rider

2 godziny temu, przemek96 napisał:

No to michoa, klasyczny strzał w kolano ...

no jestem wcząśnięty jak tanie browary w kufrze mojego kibla że nie przyjedzie , naprawdę chyba wypije jakiegoś kustosza na otarcie łez 😄 w sumie już otworzyłem

jeszcze tommo się zarzekł że nie przyjedzie jak będę chamski , no jest naprawdę mi bardzo przykro jestem w rozterce jak sasha grey klęczac na planie teen ganbangers .....

3 godziny temu, KamilaMoto93 napisał:

I jesli odejde z forum po paru tygodniach to wlasnie dzieki tobie

kurcze straszne , nie wiem wyskoczyłbym przez okno ale mieszkam na parterze a za oknem stoi polonez więc chyba będzie lipa

ale obiecaj że zanim odejdziesz zważysz

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

a kiedyś nie byłem  :D  ?  nawet na urodzinach karoli pamiętam że dojebałem jakiś chamski tekst z rynsztoka aż jej się kozaki na nogach napięły 😄  coś tam było jak opowiadała o tym że miała rekrutować chyba laski do domu publicznego , a ja coś w stylu nooo nadałbyś się do tej roli czy coś w tym stylu , to już było grube michoa style -laska ma urodziny , stawia ci piwo i knajpe a ty ją ciśniesz  😄  😄  😄  😄  ma w ogóle ktoś do niej kontakt ?  ją bym zaprosił ale pewnie nie ma czasu i chyba ma chłopa i odpada , ale chociaż pro forma bym wysłał zapro

w sumie do piguły czy nerki też bym wysłał zapro jakiś ciężkich urazów nie żywię , było minęło nie będziemy sięchyba do końca świata nienawidzieć , krosiwa czy fomdrum też mile widziane , ale je wszystkie mega wspominam , Yubego też bym zaprosił nie widzę problemu , nauczył mnie że człowiek się nie liczy kiedy hajs się musi zgadzać , ogólnie ja jestem w jakimś sensie pamiętliwy i jestem złośliwy i mściwy ale nie że do końca świata więc jak wspomniałem zapraszam wszystkich 😄

Edited by michoa

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

4 hours ago, ks-rider said:

Dobra, to ja chetnie bym te cycki zobaczyl, ale z drugiej strony slyszac texty, ze ile moga wazyc, cycki okaza sie byc cycorami a ja lubie male ! No moze nie male ale teakie ktore dobrze w lapce leza ! ( 75 B )

Oj ja czuje ,ze ona ma lepsze niz jakies tam 75B 😄 Kawal cyca to musi byc skoro typy pytaja ile wazy taki cycuch 😄

Ja nie wiem, tylko ja tu jestem dla suń na motorach i duzych cyckow ? Chyba o  to chodzi w luznym temacie o nazwie przy piwie 😄

poszukaj sobie fotek w sieci, skoro to już taki poziom desperacji, że na forum MOTOCYKLISTÓW szukasz cycków...

ktoś jeszcze chce się zaprezentować jako troglodyta?

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

5 godzin temu, SebastianWariatMotocyklowy napisał:

Oj ja czuje ,ze ona ma lepsze niz jakies tam 75B 😄 Kawal cyca to musi byc skoro typy pytaja ile wazy taki cycuch 😄

Ja nie wiem, tylko ja tu jestem dla suń na motorach i duzych cyckow ? Chyba o  to chodzi w luznym temacie o nazwie przy piwie 😄

No takie teksty to już przegięcie. Qrwa chłopie ale z ciebie prostak... 

75B to chyba nie są takie duże , zresztą rozmiar stanika niewiele ma w sumie do gadania bo laski dziwnie to noszą .....

potrzebna jest waga i naoczne dowody

39 minut temu, michoa napisał:

zresztą rozmiar stanika niewiele ma w sumie do gadania bo laski dziwnie to noszą .....

To się zgadza, kobiety to mistrzynie kamuflażu. ; )

Wkładki do staników, czy specjalne powiększone staniki dla małych biustów to żadna nowość.

Dobra, koniec debat, poprosze o konkrety,

sutki mozesz zalkeic jakas mala tasma klejaca !

🙂

2 hours ago, Kazik1340 said:

No takie teksty to już przegięcie. Qrwa chłopie ale z ciebie prostak... 

Kaziku, wytłumacz proszę czym różni się chamstwo takiego Michoły od chamstwa kogoś nowego, poza tym że pierwszy zachowuje się tak od lat a drugi chce się dopasować do towarzystwa, widząc jaki tu jest poziom? A mimo to, jednego wyzywasz od prostaków a z drugim umawiasz się na piwo, no bardzo to jest ciekawe 😄

Why... So... Serious

11 godzin temu, michoa napisał:

wyskoczyłbym przez okno ale mieszkam na parterze a za oknem stoi polonez więc chyba będzie lipa

zawsze możesz wyskoczyć przez okno jadącego poloneza 🙂

22 minuty temu, Limo napisał:

Kaziku, wytłumacz proszę czym różni się chamstwo takiego Michoły od chamstwa kogoś nowego, poza tym że pierwszy zachowuje się tak od lat a drugi chce się dopasować do towarzystwa, widząc jaki tu jest poziom? A mimo to, jednego wyzywasz od prostaków a z drugim umawiasz się na piwo, no bardzo to jest ciekawe 😄

W sumie nie wiele różnicy, tylko to mnie z rana w oko ukuło jakoś.... Jeśli chodzi o umawianie się na piwo to nie pisałem nigdy że się tam pojawie, no chyba że po pijaku i nie pamiętam