jonaszko Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) 13 godzin temu, Buber napisał: czyli że jak ktoś jest chory to nie należy go leczyć? Jak chory, czy z problemem zdrowotnym to i tak zdechnie, więc taka śmierć to nie stanowi? Słabo mi to Klod wygląda. śmierć to śmierć, i jeżeli można ją odsunać w czasie, to każdy by chciał. I tyle w temacie... Ale czego nie rozumiesz? Tutaj wszyscy zdrowi, nawet grypy nigdy nie przechodzili, więc na pewno nie umrą, przynajmniej na covid. Co innego, ci, co choruja na wrzody żołądka, mają nadciśnienie, reumatyzm. To nic, że pewnie długo by jeszcze pożyli bo są pod kontrolą, leczą swoje dolegliwości itd. Nawet jak mają po 30-40 lat, to wg rządu pis, maja współistniejące i mogą spokojnie umierać na covid. Nikt za nimi płakał nie będzie. Mnie, najbardziej boli jednak głupota tych wszystkich, uważających się za wykształciuchów, którzy te kłamstwa i bzdury powtarzają za rządem i min Niedzielskim. Ba, oni nawet w to wierzą, że tak ma być! Można im tylko współczuć i nic wiecej. Oczywiscie, głupoty i zidiocenia do cna. On są w stanie uwierzyć we wszystko co gdzieś usłyszą albo na pudelku przeczytają. Nawet w nagłą śmierć i jeszcze szybszą kremację, handlarza bronią od respiratorów Edited August 4 by jonaszko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted August 4 Share Posted August 4 Szczerze powiem że gorzej przeszedłem Grypę niż Covidka ……. masakraWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaszko Posted August 4 Share Posted August 4 Kiedyś, pisałeś, że covidek to taka grypka. Więc nie wiem co tam przeszedłeś. Ale idąc twoim tropem, gdybyś zaliczył zgon, czego oczywiście w żadnym wypadku Ci nie życzę, to byś był zaliczony do tych z chorobą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted August 4 Share Posted August 4 Kiedyś, pisałeś, że covidek to taka grypka. Więc nie wiem co tam przeszedłeś. Ale idąc twoim tropem, gdybyś zaliczył zgon, czego oczywiście w żadnym wypadku Ci nie życzę, to byś był zaliczony do tych z chorobąNo jakbym zszedł z pozytywnym testem na Covidka to tak bo nie jestem w 100% zdrowy. Więc zaiczyli by mnie do osób z chorobami współistniejącymiNo ale Grype (zdiagnozowaną po teście specjalistycznym) przeszedłem i było gorzej niż jak miałem CovidkaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaszko Posted August 5 Share Posted August 5 12 godzin temu, KLAUDIUSZ napisał: No jakbym zszedł z pozytywnym testem na Covidka to tak bo nie jestem w 100% zdrowy. Więc zaiczyli by mnie do osób z chorobami współistniejącymi No ale Grype (zdiagnozowaną po teście specjalistycznym) przeszedłem i było gorzej niż jak miałem Covidka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No nie mów, że z powodu katarku, robiłeś specjalistyczne testy? Hipochondria? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted August 5 Share Posted August 5 No nie mów, że z powodu katarku, robiłeś specjalistyczne testy? Hipochondria?Czyli nie wiesz co to prawdziwa grypa ……. może i dobrze …… po tym co pisałeś jak Covidka przechodziłeś to możliwe że by to sie źle skończyło, dbaj o siebie Misiu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaszko Posted August 5 Share Posted August 5 Czyli nie wiesz co to prawdziwa grypa ……. może i dobrze …… po tym co pisałeś jak Covidka przechodziłeś to możliwe że by to sie źle skończyło, dbaj o siebie Misiu Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWiem natomiast, tu z forum i od Ciebie, że covidek to taki katarek i grypka. Więc skoro covidek to tylko grypka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted August 5 Share Posted August 5 Dla mnie lekka grypka ale nie poważna Grypa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts