Literat Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Haha, jeszcze rok i może się doczekasz Ja tu tylko wstawię 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 5 godzin temu, jonaszko napisał: Siostra jest po 3 dawce wczoraj. Dziś, normalnie pracuje. Premier Holandii, nazwał awanturników-nieszczepów, chcących sobie podporządkować i terroryzować zaszczepionych, idiotami. Co powiedział premier Morawiecki; wirus jest w odwrocie, już nie trzeba sie go bać. Widzicie różnice? Rutte to też idiota,a ci którzy robią zadymy to nie antyszczepy tylko ciapata(w większości) młodzież.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnes85 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Ciapata młodzież.. jak to dumnie brzmi... A odnośnie wirusa , prawda leży po środku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 2 minuty temu, Agnes85 napisał: Ciapata młodzież.. jak to dumnie brzmi... A odnośnie wirusa , prawda leży po środku. No a co? Mogłem napisać że brudasy z Rotterdamu ale nie wypada haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaszko Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 No nie, napisałeś politycznie poprawnie. PrawieWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 8 godzin temu, jonaszko napisał: No to dziś zgonów mamy, jak to ktoś określił w tupolewach, 4 . Prawie 400 śmierci. Np w Hiszpanii, 20 osoby, czyli mała awionetka.Zaszczepieni w Pl 54% w Hiszpanii ponad 80 dwiema dawkami. Dalej nie ma zależności zgonów od ilości sczepień? Najwieks,y przyrost zgonów, ponad 60% w podlaskim i lubelsk8m. Ciekawe dlaczego akurat tam? pierdoły pierdołami ale ile respiratorów i jak zapotrzebowanie bo ruszyłem z produkcją Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 50 minut temu, jonaszko napisał: No nie, napisałeś politycznie poprawnie. Prawie Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Starałem się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Pisz grizzli pisz bo zona idzie na 3cia dawke kilka dni pozniej a ja 17 go grudnia. Zaszczepieni zarazaja sie i rowniez choruja, jednak w naszym mocno zaszczepionym spoleczenstwie ilosci zgonow sa kilka dziennie a nie kilkaset. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Literat Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 No dobrze, póki nikt nie zamierza zmuszać kogoś do czegokolwiek, to jest w porządku. Ja nie zmuszam ludzi do przeciwstawiania się szczepieniom, czy przeciwnie. Każdy (chociaż czasami wątpię) ma swój rozum i (o ile nie jest ubezwłasnowolniony) odpowiada za siebie. Jeśli uważasz, że po szczepieniach przeciwko temu wirusowi będziesz bezpieczniejszy, to nikt nie powinien Tobie tego zabraniać. Masz własną wolę. Jednak kończy się ona tam, gdzie zaczyna się wola drugiego człowieka. Nie rozumiem dlaczego niektórzy nie potrafią tego zrozumieć, albo chcą to zmienić? Skoro szczepionki działają (tu chyba zwolennicy nie mają zastrzeżeń) to po co ta cała histeria? Niech się zaszczepią i po problemie. A jeśli ktoś uważa, że będąc zaszczepionym wirus nadal jest dla niego groźny, to po co się szczepił? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1f Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Literat - po prostu niektórym ciężko przyznać, że dali się zrobić w ciula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Literat Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Zaraz przyjdzie tu forumowy Rambo z każdej dziedziny i dowiesz się jaka jest jedyna słuszna droga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1f Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 (edited) słuszna droga to wiara w działanie szczepień - podobno wiara pomaga ( https://www.medonet.pl/porozmawiajmyoszczepionce/szczepionka-na-covid-19,lekarz-wyjasnia--dlaczego-zaszczepieni-choruja-i-umieraja-na-covid-19,artykul,08889031.html ) ostatnio kulam się ze śmiechu jeszcze z tekstów "ekspertów" typu "w zasadzie po szczepieniu faktycznie zdarzają się zgony ale zazwyczaj są to osoby w podeszłym wieku lub z wielochorobowością" co innego niezaszczepieni - chociaż umierają ... zazwyczaj osoby w podeszłym wieku lub z wielochorobowością Edited November 23, 2021 by konrad1f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaszko Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Jak myślicie, dlaczego karetka nie dojechała? Pytam, bo bym się też po-"kulał" ze śmiechu a nie wiem czy jest z czego? https://mamadu.pl/157415,smierc-niemowlaka-w-glogowie-karetka-nie-zdazyla-bo-miala-inne-wezwania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leśnik5 Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Wydaje mi się że przed 3 dawką trzeba zrobić poziom przeciwciał, mój sąsiad lekarz poszedł z buta na 3 dawkę i teraz cholernie źle się czuję. Niektóre organizmy wykształcą na tyle dużo przeciwciał że żadna przypominająca nie jest mu potrzebna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernestZL Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Wróciły dodatki covidowe i łowcy skór wyszli na polowanie. Liczba nadmiarowych zgonów znowu wystrzeli w kosmos. Znowu jedyną chorobą którą będzie się opłacało leczyć będzie covid. Quote Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts