ernestZL Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Historie o śmierci rodziny bo się nie zaszczepili są na czasie. Pochodzą ze sławnego instytutu danych z dupy ale historia ludzi którzy kupili zaświadczenie i potem sami poszli się pod*ebać do prokuratury to wyższy poziom abstrakcji to już koleżanka mojej koleżanki od dr Malone brzmi wiarygodniej. 2 Quote Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 14 hours ago, grizzli said: Co do sensowności zakładu-nadal twierdzę, że osiemnaście miesięcy, czyli trzy grypowe sezony, dadzą odpowiedz, czy to wielka ściema, czy też jak najbardziej uzasadnione działanie i ochrona naszego zdrowia. podaj kwantyfikowalne kryteria oceny swoich racji (odrzucenia naukowych również byłoby miło). "ściema" "nie klei się", "zbawienie" nie podpadają pod możliwości racjonalnej oceny jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiler Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 2 godziny temu, michoa napisał: kiler co myślisz żebyśmy wtedy uderzyli że nasz preparat jest bezpieczny dla zwierząt ? w sumie po witaminie C z wodą chyba nic nie będzie u koleżanki kiedyś kot zeżarł cały blister razem z opakowaniem , trochę porzygał i żyje więc ? To jest super pomysł . Tylko pamiętaj żeby założyć na czymś tam kilka profili typu"profesor wirusologii Jan kowalski" znany na całym świecie (tylko akurat nie w Polsce i możesz dodać że o "uznanym dorobku naukowym " ) Oni muszą kategorycznie stwierdzić że psy i koty tak samo MOGĄ przenosić wirusa Tu magiczne słowo - mogą bo wtedy wszyscy to zrozumieją że tak jest napewno (coś w stylu że po przechorowaniu ilość antyciał może spadać to prawie każdy rozumie że spadają każdemu ) a sam jesteś kryty bo napisałeś że mogą Warto też dodać że dopuszczalne skutki uboczne to rzyganie (w wypadku gdyby kot zjadł razem z opakowaniem ) ale nie zmniejsza to skuteczności preparatu ps. tak dla ścisłości i podkreślenia dziwnych stanów ludzkiej pamięci Ja tam pamiętam "naukowe " artykuły gdzie pisali że zwierzęta też MOGĄ przenosić wirusa (w końcu nietoperz w tym wu czymś tam to CHYBA był zwierzak ?? no chyba że ktoś tam batmana zeżarł ) ba nawet podobno sprawdzali że woda w kiblu przenosi wirusa i nawet jakieś tam firmy dostały kupę kasy na badania ścieków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzli Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 1 godzinę temu, jeszua napisał: podaj kwantyfikowalne kryteria oceny swoich racji (odrzucenia naukowych również byłoby miło). "ściema" "nie klei się", "zbawienie" nie podpadają pod możliwości racjonalnej oceny jsz Kwantyfikowalne-słowo klucz do Twojego problemu. Mógłbym podjąć dyskusję z Tobą, tylko po co? Skoro postrzeganie otaczającej nas covidowej rzeczywistości mamy skrajnie inne. Podobnie jak kryteria oceny. Twoimi argumentami są wykresy, tabelki, strony w necie i cały czas tę papkę przeżuwasz, częstując nią innych. A ja patrzę i analizuję nie podpierając się żadnymi statystykami, a potem staram się wyciągać wnioski. Nie na podstawie cyferek (nie ufam w tej kwestii nikomu, bo uważam, że wielu umieszczających jakieś dane w necie nie robi tego bezinteresownie), tylko na podstawie własnych obserwacji. A one bywają dla Twoich teorii bezlitosne. W związku z czym nie jesteśmy się w stanie nawzajem przekonać. A skoro tak, to szkoda czasu na przekomarzanie i jałowe dysputy. Poczekajmy, co przyniesie najbliższa czy dalsza przyszłość, bo jestem przekonany, że to się musi wyklarować. W jedną, czy drugą stronę. A na razie zluzujmy poślady, bo poziom dyskusji czy argumentów zaczyna być czasami żenujący. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Teraz, kiler napisał: Ja tam pamiętam "naukowe " artykuły gdzie pisali że zwierzęta też MOGĄ przenosić wirusa (w końcu nietoperz w tym wu czymś tam to CHYBA był zwierzak ?? no chyba że ktoś tam batmana zeżarł ) ba nawet podobno sprawdzali że woda w kiblu przenosi wirusa i nawet jakieś tam firmy dostały kupę kasy na badania ścieków ale bajka z nietoperzem już jest przestarzała już na topie jest że wirus jednak powstał w laboratorium jakbyś to powiedział w momencie wybuchu planściemy to by cię wzięli za idiotę i poszukiwacza spisków ale czasy się zmieniają natomiast wiem że w PL ogłupiony motłoch serio robił krzywdę zwierzętom w panice że wszyscy umrą , był moment że masa psów po lasach , przywiązanych za smycz do drzewa skazanych na okrutną śmierć głodową w ten sposób bo ,,covid'' a tych 2 typa to było dosyć sławnych co przyprowadzili chyba labradora do weterynarza że chcą go uśpić , weterynarz odmówił uśpienia zdrowego młodego psa , to ujebali mu łeb siekierą i przynieśli zwłoki do utylizacji tłumacząc że pies gdzieś tam wpadł i mu łeb odpadł potem się przyznali że ,,chcieli chronić rodzinę przed covidem od psa '' ale to pokazało jak bardzo żyjemy w społeczeństwie idiotów które w obliczu zagrożenia stratuje się i pożre nawzajem byle przetrwać i dlatego planściema się przyjęła i się ciągnie........ strzelam że nagrałbym filmik na youtube gdzie jem własne gówno tłumacząc że dzięki temu będę żył wiecznie i miliony ludzi by to samo zrobiła zanim ktoś by się skapnął że to jest bez sensu a jak rzucasz hasło śmierć wirus wszyscy zginiemy to w ogóle nie zapomnę jak znalazłem w robocie na pudelku wpis że jakaś tam instagramerka promuje picie męskiego nasienia tłumacząc że daje młodość i poprawia samopoczucie i faktycznie dobra laska wyglądała i wysyłam dla zlewy koleżance żeby się pośmiać a koleżanka -ale to musi chyba małe ilości do kawy dodawać zamiast śmietanki bo ja mojego chłopa jak wlałam na filiżankę to nie dało się tej kawy wypić i wcale mi się nie poprawiło samopoczucie bo straszny jakiś niesmak w ustach został spadłem z krzesła i 2 dni nie wstawałem....... ludzie to idioci i dopóki będzie ich tak dużo dopóty potrwa planściema ... Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakmar Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 @grizli, to co mi wychodzi ze statystyk, to co zupełnie co innego niż wizje Jezusa.Zresztą już nawet w popularnych mediach powoli się kończy święta covidova inkwizycja.@michoa, na 100% widziałem i czytałem konspekt badania o pozytywnym oddziaływaniu nasienia na laski, tyle że w bardziej tradycyjnym miejscu. Jak będę miał chwilę to poszukam. Koleżance powiedz że masz lepszą dietę niż jej stary i może ci zrobi galę w ramach eksperymentu.ups, się czy to wysłało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezsek Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Bo to nie do kawy powinna dodawać, tylko spożywać saute, że się tak wyrażę... i bezpośrednio... 1 Quote Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzli Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Piwo z nalewaka też jest lepsze niż z butelki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leśnik5 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Piwo jest dla gejów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzli Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 19 minut temu, Leśnik5 napisał: Piwo jest dla gejów Hehe, ale nie trzeba mieć do niego wątroby z hartowanej stali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek_s Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Jestem gejem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 O qrwa.... Też pije piwo.... Stasiu, randka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek_s Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Nieee, bo wiesz: wirus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzli Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Ale chodzi o covida? Czy hiva? To się nie całujcie, tylko bolcujcie. Hiv już nie jest taki grozny. I pamiętajcie, co mówiłem o nalewaku. Nie będziecie mieli pryszczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek_s Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Grizzli, prymitywie, a o uczuciu platonicznym (do piwa) słyszałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts