Tommo Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Jest już w Polsce. Łódź pierwsza. Zapasy robicie? Quote Audi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croowab Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Wielka panika o to co ciagle od wielu lat sie dzieje. zobaczcie statystyki ike ludzi umiera na rozne odmiany grypy lub innych chorob 1 Quote Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 No wiesz.. i tak i nie.. Poczytaj np. o "hiszpance" też jak grypa a masę ludzi wybiło... Chodzi o to że ten wirus jest bardzo zaraźliwy, a szczepionki na niego nie ma. I może to tylko 3-4 procent zgonów, ale to jednak są ludzie.. chciałbyś żeby Ci ktoś w rodzinie umarł, choć "nie musiał"? Ale z drugiej strony, po prostu planeta się broni przed przeludnieniem Quote Najmniej wartościowym natomiast rodzajem dumy jest duma narodowa. Kto bowiem nią się odznacza, ten zdradza brak cech indywidualnych, z których mógłby być dumny, bo w przeciwnym wypadku nie odwoływałby się do czegoś, co podziela z tyloma milionami ludzi. Kto ma wybitne zalety osobiste, ten raczej dostrzeże braki własnego narodu, ponieważ ma je nieustannie przed oczyma. Każdy jednak żałosny dureń, który nie posiada nic na świecie, z czego mógłby być dumny, chwyta się ostatniej deski ratunku, jaką jest duma z przynależności do danego akurat narodu; odżywa wtedy i z wdzięczności gotów jest bronić rękami i nogami wszystkich wad i głupstw, jakie naród ten cechują. Artur Schopenahuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ks-rider Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 W dniu 25.02.2020 o 20:34, grizzli napisał: Na razie jesteś SamotnymWilkiem. Obyś nie został PieszymWilkiem. Ale dobra. Jak chcesz, podjadę Ci go obejrzeć. A swoją drogą, to chyba nie jest klasyk, tylko zemsta skośnookiego Azjaty. 24 minuty temu, Buber napisał: No wiesz.. i tak i nie.. Poczytaj np. o "hiszpance" też jak grypa a masę ludzi wybiło... Chodzi o to że ten wirus jest bardzo zaraźliwy, a szczepionki na niego nie ma. I może to tylko 3-4 procent zgonów, ale to jednak są ludzie.. chciałbyś żeby Ci ktoś w rodzinie umarł, choć "nie musiał"? Ale z drugiej strony, po prostu planeta się broni przed przeludnieniem Fakt, a moze to rzad chinski broni sie przed przeludnieniem, od pewnego czasu takich histori jest coraz wiecej. Moja juz pewne zakupy zrobila. W razie czego otworze sejf i pojde do ZOO zapolowac, albo jekiegos pieska Quote <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Nietoperza se ustrzel ponoć bardzo zdrowe są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Właśnie wróciłem ze sklepu, jedna z zalet pracy z domu Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Visuz Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) No i gdzie ten wirus w Polsce? Brak potwierdzenia tej informacji. UWAGA na Tommo, bo można od niego zarazić się fake newsem. Edited February 27, 2020 by Visuz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko lenin Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 ...a mój koronavirus ma sie dobrze... Żre, beka i woła o jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommo Posted February 27, 2020 Author Share Posted February 27, 2020 44 minuty temu, Visuz napisał: No i gdzie ten wirus w Polsce? Brak potwierdzenia tej informacji. UWAGA na Tommo, bo można od niego zarazić się fake newsem. Bądź cierpliwy, nie dziś to jutro. Quote Audi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Visuz Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 2 minuty temu, Tommo napisał: Bądź cierpliwy, nie dziś to jutro. Kłamczuch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekP Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 3 godziny temu, Buber napisał: No wiesz.. i tak i nie.. Poczytaj np. o "hiszpance" też jak grypa a masę ludzi wybiło... Chodzi o to że ten wirus jest bardzo zaraźliwy, a szczepionki na niego nie ma. I może to tylko 3-4 procent zgonów, ale to jednak są ludzie.. chciałbyś żeby Ci ktoś w rodzinie umarł, choć "nie musiał"? Ale z drugiej strony, po prostu planeta się broni przed przeludnieniem No, fakt. 100 lat temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croowab Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 tak na szybko.. o tym nikt nie mówił https://pulsmedycyny.pl/sezon-grypowy-2019-2020-liczba-zachorowan-i-zgonow-na-grype-982828 Quote Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leśnik5 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) Kaszel mam muszę się zechlać ponoć wirusy nie lubią alkoholu wczoraj nie piłem bo popielec był i mnie wzięło Edited February 27, 2020 by Leśnik5 Błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Tak zrób. Zalej wirusa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozoo Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Kaszel mam muszę się zechlać ponoć wirusy nie lubią alkoholu wczoraj nie piłem bo popielec był i mnie wzięłoTo ile trzeba zrobić, żeby było bezpiecznie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts