Herik74 0 Posted February 21, 2020 (edited) Cześć, przyszedł czas na wymianę opon w moim Ironie 883N z 2017r i chciałbym sie Was zapytać jakie byście polecili? Obecnie mam Michelin Scorcher i powiem, że jakoś super nie jeździ mi się na nich. Myślałem o oponach Metzeler 880 Marathon. Będę wdzięczny za wszystkie porady Pozdrawiam B Edited February 21, 2020 by Herik74 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Indian 1 Posted March 17, 2020 Metzeler 880 Marathon nie byłem nimi zachwycony, na mokrym śliskie, Dunlopy zresztą też. Ludzie chwalą Micheliny, może z tych coś poszukaj? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Taurus 61 11 Posted March 18, 2020 (edited) Metzeler CRUISETEC dosc dobrze stoja w tescie Edited March 18, 2020 by Taurus 61 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachu 9 Posted March 18, 2020 Witaj kolego. Od 3 sezonów poruszam się na gumach Avon Cobra ( 150 front, 200 rear ) w moim Sporciaku. Nie są to oryginalne i dedykowane rozmiary, ale złego słowa o nich nie powiem. Na suchym trzymają i kleją , na mokrym również, droga hamowania zadowalająca. Polecam. kiedyś na Valkyrie założone miałem ME880 i to były najlepsze opony jakie posiadałem na moto - jedyna wada to ząbkowanie w przechyle.... a reszta to same zalety. \pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
pyzdra1 2 Posted March 18, 2020 U mnie w rk tylna opona avon cobra wytrzymała tylko 7tys/km. Przyczepność dobra, żywotność zerowa.Sent from my SM-G950F using Tapatalk Quote :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Share this post Link to post Share on other sites