Herik74 Posted February 21, 2020 (edited) Cześć, przyszedł czas na wymianę opon w moim Ironie 883N z 2017r i chciałbym sie Was zapytać jakie byście polecili? Obecnie mam Michelin Scorcher i powiem, że jakoś super nie jeździ mi się na nich. Myślałem o oponach Metzeler 880 Marathon. Będę wdzięczny za wszystkie porady Pozdrawiam B Edited February 21, 2020 by Herik74 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Indian Posted March 17, 2020 Metzeler 880 Marathon nie byłem nimi zachwycony, na mokrym śliskie, Dunlopy zresztą też. Ludzie chwalą Micheliny, może z tych coś poszukaj? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Taurus 61 Posted March 18, 2020 (edited) Metzeler CRUISETEC dosc dobrze stoja w tescie Edited March 18, 2020 by Taurus 61 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachu Posted March 18, 2020 Witaj kolego. Od 3 sezonów poruszam się na gumach Avon Cobra ( 150 front, 200 rear ) w moim Sporciaku. Nie są to oryginalne i dedykowane rozmiary, ale złego słowa o nich nie powiem. Na suchym trzymają i kleją , na mokrym również, droga hamowania zadowalająca. Polecam. kiedyś na Valkyrie założone miałem ME880 i to były najlepsze opony jakie posiadałem na moto - jedyna wada to ząbkowanie w przechyle.... a reszta to same zalety. \pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
pyzdra1 Posted March 18, 2020 U mnie w rk tylna opona avon cobra wytrzymała tylko 7tys/km. Przyczepność dobra, żywotność zerowa.Sent from my SM-G950F using Tapatalk Quote :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Share this post Link to post Share on other sites