Carlon Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Czołem!Kolega-motocyklista spod Radomia wpadł na pomysł, że chce wziąć ślub z miejscową panną na co niewiele można poradzić ale można sprawić, że przejazd z kościoła na imprezę będzie tradycyjny w tego typu wypadkach losowych. Jeśli by ktoś miał chęć odprowadzić straceńca a potem opić ten gest weselną w zaciszu swojego garażu to zapraszam 27-go kwietnia pod kościół na ul.Gębarzewskiej na os.Południe skąd o godzinie ok 17:45 ruszymy do Trablic (nr78) Villa Renart a więc niedaleko. Lewa! Quote Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiciu_r Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Zacna inicjatywa, ale mam 450km...Miłej Zabawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martanka Posted April 12, 2019 Share Posted April 12, 2019 Ja mam trochę mniej km, więc żaden problem :) chętnie odprowadzę szczęśliwca! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko lenin Posted April 12, 2019 Share Posted April 12, 2019 Będe psiakrew na bank.Nawet wyjazd zagramaniczny odłożyłem o jeden dzień, a co ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harnas60 Posted April 14, 2019 Share Posted April 14, 2019 Dawno nie byłem na eskorcie ale już inne plany są. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts