Hero Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 bo dopiero kombinuje co lepsze - popcorn czy nogi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incelariusz Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Zadałem pytanie, ale ktoś mi usunął bez powodu. Chciałbym kupić papużkę falistą i oglądałem filmiki na youtubie jak motocykliści jeżdżą na motocyklach a obok leci ich papuga. Robił ktoś z was tak? To musi być fajne przeżycie podróżować w ten sposób z pupilem a chyba jedynie ptaki do tego się nadają, bo pies raczej 50-60 km/h biegł nie będzie a ptak jak najbardziej może tyle polecieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leśnik5 Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Proponuję nabyć geparda on i 100 poleci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezsek Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Bakterie. Albo wirusy. Są szybkie. Quote Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incelariusz Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Nie chodzi mi o zapierdzielanie 200 km/h po autostradzie tylko o spokojną przejażdżkę pięćdziesiątką po wiejskich drogach. No i w sumie pytam ogólnie o papugi czy nawet ogólnie ptaki, bo falista to akurat chyba kiepski wybór jeżeli chodzi o takie zabawy, bo jest mala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farmi Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 (edited) Cześć Mariusz a raczej Yuby:) Sokoła sobie kup.... Edited August 21, 2021 by farmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incelariusz Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 3 minuty temu, farmi napisał: Cześć Mariusz a raczej Yuby:) Mam na imię Incelariusz typie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozoo Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Mam na imię Incelariusz typie...Dobrze ci farmi pisze. Kup sobie dużego ptaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek_s Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Dolce Vita… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernestZL Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 "Miłość jest wtedy kiedy można na łóżko" Quote Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRASS Posted April 4 Share Posted April 4 4 kwietnia mamy Światowy Dzień Bezdomnych Zwierząt, więc niech to będzie pretekst . Dwa tygodnie temu zamieszkała z nami Alex* (w schronisku Layla). Dwuipółletnie, prawie 20-kilogramowe kochane cudo. Bardzo kontaktowa, inteligentna, przyjazna, zero agresji. Aktywny tryb i zabawa w plenerze to jej drugie imię. W domu niesamowicie grzeczna. Z tego, co wiadomo, została porzucona... W styczniu trafiła do schroniska. Na pierwszych (jeszcze schroniskowych) spacerach nas w ogóle olewała, nie nawiązywała żadnego kontaktu. Ostatnie dwa to już wzrok i machanie ogonem. Po adopcji i pierwszym wejściu do domu maksymalne przytulanie się i tak to trwa . *(Młody wybierał z Minecrafta) Quote nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted April 6 Share Posted April 6 U nas od lat Kociewie Jak jeszcze córcia z mopsem wpadnie to robi się naprawdę wesoło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts