Jump to content

Czy zostało jeszcze "coś" ze starego forum ?

anakin
 Share

Recommended Posts

a) Pęknięcia lub przebarwienia szyby szklanej lub przezroczystej lub z tworzywa (o ile jest dozwolona). - usterka istotna
Teoretycznie nie przechodzi. W praktyce różnie to jest, zależy od diagnosty. Ja stosuje zasadę, mały pajączek znajdujący się poza polem widzenia drogi, przepuszczam.
2 cm średnicy, 10 cm od dolnej krawędzi.
Dzięki za info.

jeśli chodzi o naprawianie szyby to im szybciej tym lepiej .

wieże pęknięcie da się naprawić praktycznie w 99%

po jakimś czasie wchodzi w to brud i żadna naprawa nie spowoduje zniknięcia "pajączka"

24 minuty temu, bozoo napisał:

2 cm średnicy, 10 cm od dolnej krawędzi.
Dzięki za info.

Jak siedzisz za kierą łapie się w pole widzenia drogi?

Ja nie, zapraszam na kawę do mnie.

Żarcik. Kawkę możemy zawsze wypić, z pajączkiem, lub bez.

Edited by Tommo

Audi Sport

Jak siedzisz za kierą łapie się w pole widzenia drogi?
Ja nie, zapraszam na kawę do mnie.

Żarcik. Kawkę możemy zawsze wypić, z pajączkiem, lub bez.
Z racji miejsca zamieszkania nie bywam w Twoim regionie - to a propos kofi. Mimo tego dziękuję, nie mówię nigdy. Z przeglądem mam jeszcze kilka miesięcy ale pająk nówka i od razu kminię co z nim. Jest nisko nad deską, nie przeszkadza w widzienu ani nie przyciąga wzroku jakoś szczególnie. Nic, podjadę do jakiegoś czarownika od szyb, może coś zdziała.

4 godziny temu, KLAUDIUSZ napisał:

Jak nie za duze to wierci sie delikatnie, nastepnie wpompuje troszke żywicy a potem utwardzi, u mnie tak zrobił i juz nie wiem gdzie to było ......

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Z tym "nie wiem, gdzie to było", to trochę przesada. Ale da radę. Koszt takiej naprawy w Poznaniu to ok. 100 złotych.

Gość, który do mnie przyjeżdża wymieniać szyby i naprawiać różnej wielkości odpryski sam twierdzi, że zawsze ślad, mniejszy bądz większy, zostaje, czasami widoczny pod światło, ale jednak. Mam przykład na swojej szybie. Choć prawda, że jest na tyle mało widoczny, że nie przyczepia się ani diagnosta, ani policjant, bo trudno go zauważyć, szczególnie na brudnej szybie.

• 1 month later...
W dniu 5.06.2019 o 04:54, michoa napisał:

to też mu wychodzi jak i mnie bo musi kupować ekspresy do kawy na stację diagnostyczną żeby klienci byli ...

ożeż Ty wredoto ! 😀

Michaś jak hacjenda ?

"Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach."

no słabo bo kasę przepierdalam na bieżąco i żyje sobie w slumsie.......ale latem zajebiście jest mieć taki drewniany domek z serduszkiem , możesz się tam bezwstydnie zebźdxić , smród nie idzie po domu , woda na spłukanie nie idzie , szambo się nie zapełnia , baba się nie drze że chce malować ryj a ty srasz , serio ludzie na wsi wiedzieli co dobre .....baba jak znowu zobaczy kolejnego gruza to mi nie da napewno i znowu w kwestii miłości jestem skazany na siebie, kasy wiecznie mało bo gruzów dużo , robić się nie chce dymać i upalać się chce , hajsu zawsze mało jak żyć ? 

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl