Cruzo7 Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Witam, napisze ktoś czym mogę pozbyć się tego czarnego syfu? Nie wiem co poprzedni właściciel miał doczepione do kluczyka... Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farmi Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 flexem :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil1005 Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 zmywacz sylikonowy albo jakis rozpuszczalnik zwykly ale wtedy uwazaj na emblemat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cruzo7 Posted November 15, 2018 Author Share Posted November 15, 2018 Dzięki :) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monter_ Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Na początek mleczko do zlewu albo pasta polerska a jak nie ruszy (choć nie ma opcji w vtym przypadku) to benzyna ekstrakcyjna. Benz. elstr. jest nieszkodliwa dla plastiku w przeciwieństwie nitro i acetonu. Quote lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kar0 Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 A ja bym najpierw spróbował WD40. Nawet jak nie zadziała to niczego nie uszkodzisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikor Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Jakieś środki czyszczące na bazie alkoholu lub denaturatu też są mało agresywne dla lakierów a całkiem dobrze sobie radzą z różnymi zabrudzeniami. Możesz zacząć od najtańszej opcji -> płyn do spryskiwaczy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarenty Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Płyn do mycia silnika K2 Akra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Develle Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Ja tam zaś wolę zrobić wiosenne porządki, jesienne sobie odpuszczę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts