jonaszko Posted March 18 Share Posted March 18 Nie no loooz, żarcik taki mały ….. mam podobną fote ale na B12,5 na lodzie na Zegrzu Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkFakt, stare ale to był chyba Twój ostatni motocykl. B12 Był wcześniej o ile dobrze pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted March 18 Share Posted March 18 Jak zwykle źle pamiętasz …… i nie B12 a B12,5Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysy76 Posted March 18 Share Posted March 18 2 godziny temu, michoa napisał: ja również życzę tobie wszelkich chorób , dużo awari w motocyklu , klęsk żywiołowych i takich tam jak już składamy sobie takie polskie życzenia pod pewnie nadchodząca wielkanoc w łódzkim 12 stopni na temometrze ale strasznie wieje więc odczuwalna niższa , dziwne że nie pada , może zacznie ? weekend jest powinno być szaro buro i padać , zaczynam się bać ........... Brzydko się starzejesz... Rozróżnij dwa pojęcia: respektowanie prawa innych do życia bez uciążliwości, od bycia człowiekiem-choojem. Klęską żywiołową byłoby twoje sąsiedztwo, na podstawie tego co tu wypisujesz. Ale natura jest nieprzewidywalna. Wiatr może zawiać w drugą stronę. Sąsiad, który kupi działkę obok ciebie, okaże się być piśmienny, ze wszystkimi tego konsekwencjami. Wielkanoc i życzenia zostawiam wierzącym. Quote ***** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIERDAS Posted March 18 Share Posted March 18 Dzisiejsze zdjęcia z centralnej Polski. Walka z "globalnym ociepleniem". Przed 7 rano niebo czyściutkie błękitne. Ok. wpół do 8-smej taka sytuacja: Parę godzin później wszystko ładnie się rozeszło po całym niebie i jest MLEKO Jak ktoś chce sprawdzić sobie i jest z okolic to proponuję po zmroku wziąć dobrą latarkę z mocnym snopem światła i poświecić w górę. Pięknie będzie widać ten syf latający w powietrzu. Dziękuję za uwagę i na ZDROWIE. Aha dodam, że zaobserwowane samoloty ( szt. min. 2 ) przez lornetkę były koloru czarnego ( ciemnego ), więc takie jak używa wojsko. Samoloty liniowe są jasne z logo etc. 1 Quote TO NIE NASZA WOJNA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ks-rider Posted March 18 Share Posted March 18 Umnie na wsiprzez ostatnie dwa dni 17 St C ! Quote <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted March 18 Share Posted March 18 9 godzin temu, lysy76 napisał: Brzydko się starzejesz... uczę się od ciebie 9 godzin temu, lysy76 napisał: Rozróżnij dwa pojęcia: respektowanie prawa innych do życia bez uciążliwości, od bycia człowiekiem-choojem. Klęską żywiołową byłoby twoje sąsiedztwo, na podstawie tego co tu wypisujesz. Ale natura jest nieprzewidywalna. Wiatr może zawiać w drugą stronę. Sąsiad, który kupi działkę obok ciebie, okaże się być piśmienny, ze wszystkimi tego konsekwencjami. Wielkanoc i życzenia zostawiam wierzącym. żyje w normalnym sąsiedztwie -jak komuś przeszkadza mój hałas , dym smród przychodzi do mnie i dostaje zjebki , ja wiem w Polsce to staroświeckie , teraz się wygląda zza uchylonej firanki i robi donos na 997 mówiąc dzień dobry na ulicy u mnie wszyscy robią to samo , palą czym popadnie , jeżdża czym popadnie ( ćiągniki esy bez świateł i rejestracji ) , robią cuda , każdy wychodzi z założenia że smrodzę ja może i sąsiad i jest święty spokój ...... 8 godzin temu, KIERDAS napisał: Jak ktoś chce sprawdzić sobie i jest z okolic to proponuję po zmroku wziąć dobrą latarkę z mocnym snopem światła i poświecić w górę. Pięknie będzie widać ten syf latający w powietrzu. Dziękuję za uwagę i na ZDROWIE. trują czymś ludzi , wmawiają bzdury że smog , że palimy śmieciami i dlatego nie ma słońca a to jest bzdura , zrzucają jakieś gówno z samolotów żeby nie było słońca żeby szalały choroby itp Ja myślałem że tylko ja tak mam że non stop kicham , smarkam , zdcham , pół roku mam z życia wyrwane przez niekończące się przeziębienie , każdy weekend gorączka ( dzisiaj pierwszy kiedy się w miarę czułem , ale świeciło słońca i było z +15 co bardzo bardzo rzadko się tutaj zdarza ) ale z kim nie gadam to samo..... kumpel od pół roku mówi smarka , koleżankę wywalili z roboty bo miesiąc L4 na przeziębienie ciągnęła ( nie była w stanie wstać , już ją chcieli do szpitala brać , 2 antybiotyki . nic temperatura nie spadała , prawie 40 stopni przez 2 tygodnie !!!!! ) ogólnie pogrom jest wszyscy są non stop przeziębieni..... Ja to się śmiałem z kumpla że jest psychiczny i wyzywałem go od debila jak on mówił że covida nie było wcale -wirusa i syfa dostaliśmy w szczepionkach ......... i faktycznie teraz widzę jak był covid to u mnie to był śmiech na sali , jak cyrk zamknęli i zaszczypana jest nie wiem 50% społeczeństwa ? nagle pół roku jestem non stop chory ............... aczkolwiek w łódzkim dzisiaj był piękny dzień , nawet moto przewietrzyłem ( sory 125 4t to nie motocykl to pierdzikółko ) i czego bardzo dawno nie było -świeciło słońce do południa wiało masakrycznie potem się uspokoiło i piękna pogoda była Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIERDAS Posted March 19 Share Posted March 19 Zdjęcia i obserwacja były robione dokładnie w Łodzi. Jedna z baz NATOwskich trucicieli jest nie opodal, w Łasku. Po co komu błękitne niebo i pełne słońce. Teraz będziecie mieć MLEKO na niebie, albo naturalne chmury lub deszcz i gradobicie etc. ONI wiedzą lepiej co potrzebujecie do "szczęścia". Quote TO NIE NASZA WOJNA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piasek80 Posted March 19 Share Posted March 19 1 godzinę temu, KIERDAS napisał: Jedna z baz NATOwskich trucicieli jest nie opodal, koło mnie nie ma żadnych baz - chociaż w sumie jest w Inowrocławiu ale to jakieś 35-40km 1 godzinę temu, KIERDAS napisał: Po co komu błękitne niebo i pełne słońce. Teraz będziecie mieć MLEKO na niebie i mam podobnie nawet teraz a nic nie leciało. O północy było krystalicznie gwieździste niebo, o 5:30 jak wstałem również super poranek i wschód słońca a teraz już się zaciąga takim mlekiem że to słońce niby jest ale jakieś takie zadżumione. Ot po prostu chyba taki urok tej pory roku. Ale i tak zaraz zawijam się na spacer bo kawa już była 7 godzin temu, michoa napisał: teraz się wygląda zza uchylonej firanki i robi donos na 997 mówiąc dzień dobry na ulicy od razu widać że tego nie robisz bo już te nr są nieaktualne. Cokolwiek wykręcisz zgłasza się 112 gdzie: - jeżeli faktycznie sąsiad pali zderzakami i oponami za budynkiem że ogień na 5m idzie a słup czarnego dymu widać na 5km - wyślą radiowóz - jak się dwie debilki stukną SUV`ami (po 150 tys każdy) na parkingu pod Biedrą (bo jedna 1,5m wzrostu i gówno widzi z tego X5) a druga z ryjem w telefonie (i Q7) też gówno widziała - wysyłają radiowóz, karetkę i wóz pożarniczy z pełną obsadą. Rzut okiem na monitoring sklepu i już wiadomo: każda debilka po 10pkt i 1,5tys PLN kwit i się zaczynają spazmy, wycia, wyzwiska, wizyty "sponsorów" co to go "bejbe z siłki wyciągnęła" bo "bejbe" już wie że zamiast 1500 na botoksik w sobotę, będzie polerować berło sponsorowi przez następny kwartał za ten reflektor w bi-xenonie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysy76 Posted March 19 Share Posted March 19 8 godzin temu, michoa napisał: uczę się od ciebie Gdybyś się uczył, to byłbyś mentalnie zupełnie w innym miejscu... 8 godzin temu, michoa napisał: żyje w normalnym sąsiedztwie -jak komuś przeszkadza mój hałas , dym smród przychodzi do mnie i dostaje zjebki , ja wiem w Polsce to staroświeckie , teraz się wygląda zza uchylonej firanki i robi donos na 997 mówiąc dzień dobry na ulicy u mnie wszyscy robią to samo , palą czym popadnie , jeżdża czym popadnie ( ćiągniki esy bez świateł i rejestracji ) , robią cuda , każdy wychodzi z założenia że smrodzę ja może i sąsiad i jest święty spokój ...... i j.w. urządziłeś się w dupie i nazywasz to domem, myśląc, że tak mają wszyscy. ja wiem, że w Polsce to zbyt nowoczesne, ale zgoda na patologie to bycie jej częścią. co trzeba mieć (lub nie) w głowie, by nie dostrzegać zależności. I w głębokim poważaniu mam tłumaczenie, że gaz drogi i nie stać. Dodatkowo jeśli nie stać mnie na owies dla konia, to nie trzymam go na diecie cementowej. Byle tylko mieć, bo naoglądałem się filmików na yt i kumpelcotiremjeździ opowiadał... Świat nie zaoferuje ci gór złota, tylko dlatego, że spermatozoid i ovum zatrybiły. Quote ***** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted March 19 Share Posted March 19 3 godziny temu, Piasek80 napisał: zamiast 1500 na botoksik w sobot eee usta chyba więcej kosztują , nie koło 10k ? moja chce balony i usta to balony podobno 30 , usta 10 ale trzeba powtarzać bo się zmniejszą , chyba że to zależy od kliniki i aspiracji itp zaraz wkleję z telefonu fotę jak u mnie rzeki wyglądają i łaki a mówią że susza Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted March 19 Share Posted March 19 eee usta chyba więcej kosztują , nie koło 10k ? moja chce balony i usta to balony podobno 30 , usta 10 ale trzeba powtarzać bo się zmniejszą , chyba że to zależy od kliniki i aspiracji itp zaraz wkleję z telefonu fotę jak u mnie rzeki wyglądają i łaki a mówią że susza Balony zaczynają sie od 15 tysi, usta od 2-3 tysi …..Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
michoa Posted March 19 Share Posted March 19 7 godzin temu, KLAUDIUSZ napisał: Balony zaczynają sie od 15 tysi, usta od 2-3 tysi ….. ale w PL czy w turcji gdzie różnie jest potem ? jak w PL to albo mnie robi w jajo bo chce kasę albo chce mieć jak głowa -bo podobno implanty muszą się przyjąć czy tam skóra rozciągnąć i jak laska chce mieć cycki jak głowa a jest płaska jak deska to musi robić na kilka razy i wtedy się robi 50k..........ona ogólnie nie ma małych tylko ma takie jak typowa stara baba zdejmuje stanik i leżą na kolanach dzisiaj napotkałem pierwsze miejsce gdzie opadający poziom wód mi przeszkadza -tu gdzie stoi moja ośka było kiedyś dzikie bajoro , w miejscu quada wody było do pasa w najgłebszych miejscach po szyję , ciepłe duże , oczywiście milion tabliczek zakaz kąpieli , zakaz skoków do wody ( stara żwirownia już nieczynna od x lat ) ale kamer nie było chodziło się z młodymi lokaleskami kąpać na nagusa i skakać po pijaku ewentualnie je wrzucać fajnie bo blisko , ciepła woda dużo bezpieczniejsze miejsce niż rzeka czy jezioro , niby zakazy kąpieli ale nikt nigdy tego nie egzekwował więc czil........ jak kopalnia była czynna to trochę to odwadniali pompami bo im ładowarki i wozidła tonęły , drogi do ścian były ciut wyżej a i tak cały rok wszystko stało w wodzie i pompy wyły i zrzucali do rowu kawałek dalej , jak się kopalnia zamknęła i to porzucili to było jezioro na pół ogromngo dołu ( nie odpompowywana woda zalała wszystko ) piaszczyste plaże itp a teraz jak widać -trochę błota , miejscami kałuże do kostek ( jakiś dołek do kolan się zdarzy ) zarosło masakrycznie więc o kąpieli latem można zapomnieć poziom wód gruntowych się obniża i niestety wyschło ...... Quote "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaszko Posted March 20 Share Posted March 20 W dniu 18.03.2023 o 22:51, michoa napisał: ja wiem w Polsce to staroświeckie , teraz się wygląda zza uchylonej firanki i robi donos na 997 mówiąc dzień dobry na ulicy Napisał ten, który pobił wszelkie rekordy donosów i powiadomień na FM. Ba, pisał pw do innych, żeby też zgłaszali nie przychylnych mu forumowiczów. Sam nawet modem chciał być, żeby móc banować, tych którzy mieli inne zdanie. To jest dopiero hipokryzja do sześcianu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek96 Posted March 20 Share Posted March 20 "poziom wód gruntowych się obniża i niestety wyschło" Michuja to wkońcu jest susza czy nie skoro się poziom wód obniża? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted March 20 Share Posted March 20 W dniu 12.03.2023 o 20:24, michoa napisał: susza w łódzkim , woda w piwnicach , polne drogi nieprzejezdne , ogólnie głęboko jest mega miejscami , na szybko to tak : na pierwszym zdjęciu normalnie latem z lewej jest rzeka w głebokim korycie i wodospad wybetonowany z prawej jest sucha łaką że zwykłym samochodem byś dojechał , dojechać tam teraz ciężko miejscami do połowy silnika w quadzie wody na drugim zdjęciu jest piaszczyste pole po horyzont a tam kilometr dalej jest rzeka , na trzecim piach a tam gdzie krzaki delikatnie mokro ........ W dniu 2.03.2023 o 20:33, michoa napisał: mnie załamuje jak się pogoda zmieniła jak w połowie lutego patrzyłem to od początku marca miało być +12 a jest +5 i -6 rano , od jutra w ogóle opady śniegu chyba sezon ciągle się oddala stary już jestem i marudny i poniżej +5 nie chce mi się nawet quadem po lesie jeździć , a jak patrzę że +15 to dopiero może na początek kwietnia to w ogóle nogi się uginają W dniu 1.03.2023 o 10:03, michoa napisał: Łódzkie -9 rano globalne ocieplenie zwalczone w chinach najlepszym przykładem zajmowania się środowiskiem jest zapora 3 przełomów W dniu 25.02.2023 o 22:08, michoa napisał: to samo tyczy się cholernych opadów -w tym roku pierwszy raz jest aż taki dramat , lekkie błoto to jest zawsze ale nie takie bagno ......... latem w porę suchą to wózek widłowy dojedzie w każde miejsce tego podwórka , a teraz nie jest w stanie przejechać metra , zepchnąłem go koparką pod chałupę i stoi........miejmy nadzieje że wreszcie nadejdzie tydzień bez opadów i trochę to wyschnie....... W dniu 25.02.2023 o 12:14, michoa napisał: Teraz czekam na te cysterny po wodę gwarantuje że żadna nie odjedzie pusta jeszcze dla Afryki starczy Godzinę temu, przemek96 napisał: "poziom wód gruntowych się obniża i niestety wyschło" Michuja to wkońcu jest susza czy nie skoro się poziom wód obniża? Jak widzisz z powyższego ( a to raptem tylko miesiąc do tyłu) to suszy nie ma, zima trzyma, jest mokro i nadwyżki wody można do Afryki wozić. Czyli chyba jednak suszy nie ma? Quote Efekt Dunninga-Krugera – błąd poznawczy polegający na tym, że osoby niewykwalifikowane w jakiejś dziedzinie życia mają tendencję do przeceniania swoich umiejętności w tej dziedzinie, podczas gdy osoby wysoko wykwalifikowane mają tendencję do zaniżania oceny swoich umiejętności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts