Jump to content

Harley Electra Sport z 1993 r. - do oceny

chorcio
 Share

Recommended Posts

Stan zblizony do kupy 2-3 kafle

Ciekawa wersja https://baltimore.craigslist.org/mcy/5337341689.html

ladna parka "Moo-glide'ow"

cena uczcciwa za takie moto, sama galanteria skorzana z wstawkami z krowy to lekko $2000, flst w tej wersji to legenda, a bedzie jeszcze lepiej

sporciak z 2000 kupiony za $2000 generuje 5500pln kosztow od kontenera w USA do przykrecenia blachy w PL

co do "gwiazdy" tego posta to koszta beda podobne, wiec cena jest realna,sprzedajacy sie chyba chce tego pozbyc i odzyskac to co wsadzil byle nie stracic

mozna takiego parcha znalezc w jakiejs opuszczonej stodole u lokalnego farmera i przy dobrych wiatrach wyrwac za 2000-3000 zielonych, wiec te 18k PLN jest mozliwe

co do wygladu tej flhs'a to bardziej balbym sie polskiego sprzedawcy niz nieuczciwego amerykanca

jak masz jak to jedz to obczaj, kosmetycznie go do porzadku doprowadzisz byle mechanicznie byl zdrowy, ogladalem podobnego chwile temu ale klient nie chcial negocjowac to odpuscilem

Edited by LanyHD

25tkdq8.jpg

Bulli,wez i przeczytaj ze zrozumieniem,co napisalem.Do tego nie potrzeba wyksztalcenia prawniczego,jak to madrze zauwazyles.

Te wszystkie cuda z licznikami dzieja sie PO WYSLANIU pojazdu ze Stanow!Niemcy,Francja,Anglia,Polska.Wszystkie HD sa wyslane z USA ,bo tu sie je produkuje(oprocz tych nowych 500).

Bulli,wez i przeczytaj ze zrozumieniem,co napisalem.Do tego nie potrzeba wyksztalcenia prawniczego,jak to madrze zauwazyles.

Te wszystkie cuda z licznikami dzieja sie PO WYSLANIU pojazdu ze Stanow!Niemcy,Francja,Anglia,Polska.Wszystkie HD sa wyslane z USA ,bo tu sie je produkuje(oprocz tych nowych 500).

A to pierwsze słyszę :)) Nie mam wykształcenia prawniczego a tym bardziej nie studiowałem prawa federalnego USA ale jedno wiem napewno.... KAŻDY POJAZD z USA poza tymi które sa w posiadaniu sprowadzajacego od nowości, ma robiony licznik. A nagminna jest praktyka odwiedzin u lokalnego mistrza od liczników tuż przed przęgladem w autoryzowanym serwisie i efekt jest taki że po trzech latach taki pojazd ma cofnięte średnio do 300k mil, no w przypadku motocykla to może 150k. I takie pojazdy jada sobie jako"prawie nowe" do Europy.

pie**olisz, nie wiedzialem :blink:

wujek ci powiedzial, czy z netu te wiesci

Robert,i tak nie przekonasz,wiec szkoda czasu.

300000 mil to prawie pol miliona km,i jeszcze potem jezdza.(ciekawe ile wiecej po tym cofnieciu?)

A dla motocykla 150 tys mil to bedzie jakies 240000.Jednak te Harleye sa nie do za...nia!

(bo przeciez po tym cofaniu swoje musza jednak dalej przejezdzic)

A poza tym na akcie wlasnosci jest podany stan licznika w czasie kupowania a potem podczas sprzedazy.Ciekawe wiec,czy te stanowe dokumenty tez "specjalista od licznikow" falszuje?No,chcialbym takiego speca zobaczyc.

Robert,i tak nie przekonasz,wiec szkoda czasu.300000 mil to prawie pol miliona km,i jeszcze potem jezdza.(ciekawe ile wiecej po tym cofnieciu?)

A dla motocykla 150 tys mil to bedzie jakies 240000.Jednak te Harleye sa nie do za...nia!

(bo przeciez po tym cofaniu swoje musza jednak dalej przejezdzic)A poza tym na akcie wlasnosci jest podany stan licznika w czasie kupowania a potem podczas sprzedazy.Ciekawe wiec,czy te stanowe dokumenty tez "specjalista od licznikow" falszuje?No,chcialbym takiego speca zobaczyc.

Szanowni,

Nie chcę na siłę nikogo przekonywać :) a dane dot. Przebiegu podałem przykładowo. To każdy z nas decyduje czy wydać i na co Swoje pieniądze. Chciałem tylko podkreślić, iż nie należy ślepo ufać w system, który z łatwością można obejść, oraz deklarowane przebiegi ( choć to w co kto wierzy nic mi do tego ) więc wyraziłem swoją opinię - a co wolno mi ;) A gdzie się dokonuje to cudowne odmłodzenie to sprawa drugorzędna, choć fakt pozostanie faktem, że się dzieje.

Peace

Edited by Bulli