Jump to content

Aktualna sytuacja polityczno-gospodarczo-społeczno-ekonomiczna w Polsce

C0RLE0NE

Recommended Posts

1 godzinę temu, KLAUDIUSZ napisał:

No nie wiem kurde, jezdzilem wczoraj po całej Wawie i jakoś opon palących się nie zauważyłem emoji106.pngemoji1787.png

Klod, pisaelm przeciez, ze spalil nie na ulicy ale na podworku !  🤣

NA uj drazyc !  🤣

🙂

2 minuty temu, KLAUDIUSZ napisał:

Ale to łamanie przepisów?!?!

Nie czytales forum ? Jonaszko jest poza prawem, jego przpisy nie dotycza i nie obowiazuja !  🤣

🙂

W Izraelu, ogromne protesty. Nie chcą reformy sądownictwa i kontroli rządu nad niezależnymi mediami. Na transparentach nspisy: Nie chcemy drugiej Polski. Noe chcemy dyktatury. Znamienne. W Polsce prawie nikt nie protestował. W obronie sądownictwa, kilkudziesięciu sędziów i prawników
Mediów, chyba nikt. Znamienne.

3 godziny temu, KLAUDIUSZ napisał:

A to hebrajski znasz? Znamienne emoji1787.png

Maszzszszszszszzszszszszszszszszszszsz ! i kilka innych ! 

Kurde zupelnie  zapomnialem, ze znam Jeddisch, ale certyfikatu nie mam, wiec pewnie sie nie liczy !  🤣

🙂

Maszzszszszszszzszszszszszszszszszszsz ! i kilka innych ! 

Kurde zupelnie  zapomnialem, ze znam Jeddisch, ale certyfikatu nie mam, wiec pewnie sie nie liczy !  

Ja też nie mam to pewnie nie znam

Klod nie ciesz się Niemce wykopali za duzo wyngla brunatnego i nie mają co z nim robić, a nagle jakies niemieckie miasteczko w okolicach Turowa zaczęło zgłaszać swoje pretensje, oraz Niemcy przepchnęli pomysł paliwa syntetycznego... Przypadek?

W sumie mogliby tą nadwyżkę wungla na Ukrainę posłać no nie...P.S. U mnie też potaniało... heheheh

Edited by jannikiel

Ooooo paliwko potaniało ….. u mnie po 6,66 PB95 …… no ale jak tanieje to cisza ha ha ha

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O, a to ci sensacja! Paliwa potaniały o 5 czy tam 10 gr, kiedy baryłka ropy na rynkach tańsza niż przed wojną. To może przyp9mnij ile kosztowało paliwo przed wojną? Jaka była marża Orlenu przed wojną a jaka jest teraz? Wtedy będziemy wiedzieć czy potaniało.

U mnie w zeszlym tygodniu bylo juz po 1,579

I to se ne prandko wrati, Pane Havranek !  

🙂