Ginmocny Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Witam. Nie dawno kupilem Road Kinga z 1997. Jest troche rzeczy do wymiany i przydala by sie jakas kiazeczka serwisowa. Moze ktos z Was ma elactroniczna kopie?PS: Przepraszam za literowki ale nie mam polskiej klawiatory na kompie. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallygatorr Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Warto by się przywitać w odpowiednim dziale, żeby chociaż stworzyć pozory, że nie jest to wizyta " dajcie serwisówkę i spadać".... Jest kilku ktosiów, którzy mają, tylko nie dają wszystkim... Quote http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginmocny Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 Przywitany.Drogi wallygatorze, tak z grubej rury od razu? Pozory? Dlaczego mialy by byc pozory. Chyba pierwszy raz jestem na jakim kolwiek forum, przyjanmniej polskim. Prosze o serwisowke tu bo to chyba najlepsze miejsce o pytanie. Sam ma kilka serwisowek do roznych motocyklii i wiesz mi ktokolwiek by o to prosil dal bym mu to bez zastanowienia i kometarzy. Rowniez, mogl bym po prostu pojsc do sklepu i kupic ja, ale tak jak pisalem potrzebna mi jest wersja elektroniczna. Pozdrawiam. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallygatorr Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Dziękuję bardzo, od razu lepiej. Było wielu ludzi, którzy wpadali na chwilę "bo serwisówke, bo problem, szybko", i nawet nie podziękowali lub nie napisali jaki ostatecznie był problem i jak został rozwiązany.... Wielu ludzi wkurzał taki brak szacunku.... To tak na marginesie. Linki poszły na priv. Quote http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ginmocny Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 Dzieki bardzo.Tylko, ze drugi link jest taki sam jak pierwszy :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts