cezsek Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Jakby nie musiała udawać, to pewnie nie oskarżyłaby o gwałt... :) Quote Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lysy79 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Przeraża mnie że taki facet jak lysy z takimi poglądami mógł być kuratorem jak twierdzi a teraz jest policjantem - jak on przeszedł testy psychologiczne? Ściągał czy co?Mnie twój tok rozumowania . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichawoda Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Do poduszki: http://amnesty.org.pl/kampanie/swiat-wolny-od-kary-smierci/kara-smierci-2014.htmlhttp://amnesty.org.pl/fileadmin/user_upload/Kampanie/Kara_%C5%9Bmierci_2014.pdfTo tak w tematyce japońskiego wymiaru sprawiedliwości.https://prawokultura.files.wordpress.com/2014/03/prawo-karne-i-zjawisko-przestc499pczoc59bci-w-japonii.pdf000000091.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Cicha ujawnia tajne dokumenty. NIE CZYTAĆ!!!!!!!! Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichawoda Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Cicha ujawnia tajne dokumenty. NIE CZYTAĆ!!!!!!!! Chciałbyś? Nie są takie ciekawe. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fincher Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Jakby nie musiała udawać, to pewnie nie oskarżyłaby o gwałt... :) Wystarczy wpisać w Google "oskarżyła o gwałt" albo "fałszywe oskarżenie o gwałt" w jakim języku byśmy nie wpisali znajdziemy sporo tego typu spraw. Quote Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Chciałbyś? Nie są takie ciekawe. ;)Wiem, wiem, jeszcze ta duża czcionka żeby jak najwięcej stron miały .......... Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaszi Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 ... To tak w tematyce japońskiego wymiaru sprawiedliwości.https://prawokultura.files.wordpress.com/2014/03/prawo-karne-i-zjawisko-przestc499pczoc59bci-w-japonii.pdf Dzieki. Rzucilem okiem i zapowiada sie ciekawa lektura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goobydoobie Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Ciekawe jest to że elektorat korwina to są w większości młodzi ludzie którzy informacje na jego temat czerpia z internetu, czyli niezaleznego medium z mnogoscia roznych punktow widzenia. Za to starsze pokolenia (nikogo nie obrazajac), którzy opierają się głównie na telewizji widzą tylko kreowany przez stare media wizerunek dziwaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikwot665 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 To prawda, ale inna sprawa, że gość już tyle lat w polityce działa i dalej nie jest w stanie zrozumieć, że czasami lepiej się zamknąć bo media i tak wykorzystają te pierdoły o których mówi przeciwko niemu. Ostatnio np. oglądałem program z Polsatu bodajże gdzie powiedział coś w rodzaju "jeśli chodzi o dzieci to poszedłem w ilość a nie w jakość niestety".. Także mimo że gość ma mase ciekawych poglądów gospodarczych to nie dziwię się że mało kto go traktuje poważnie skoro co chwile walnie jakimś absurdem :banghead:Ale to jest właśnie polityk, który mówi i robi co myśli a nie gra pod publiczke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichawoda Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Dzieki. Rzucilem okiem i zapowiada sie ciekawa lektura. Przyjemnej lektury. :) To prawda, ale inna sprawa, że gość już tyle lat w polityce działa i dalej nie jest w stanie zrozumieć, że czasami lepiej się zamknąć bo media i tak wykorzystają te pierdoły o których mówi przeciwko niemu. Ostatnio np. oglądałem program z Polsatu bodajże gdzie powiedział coś w rodzaju "jeśli chodzi o dzieci to poszedłem w ilość a nie w jakość niestety".. Także mimo że gość ma mase ciekawych poglądów gospodarczych to nie dziwię się że mało kto go traktuje poważnie skoro co chwile walnie jakimś absurdem :banghead:Ale to jest właśnie polityk, który mówi i robi co myśli a nie gra pod publiczke. Tyle, że z definicji polityk nie powinien "gadać" co mu ślina na język przyniesie. Za to "gadanie" wszyscy płacimy odprowadzonym podatkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIGGI Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 A ja tam wolę tych, którzy mówią co myślą, a nie takich co mówią to co publiczka chce usłyszeć, a myślą i robią co innego.Żeby nie było, na Korwina nie głosuję, chyba że w drugiej turze bez Kukiza. Quote Destruction of the empty spaces is my one and only crime Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichawoda Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 A ja tam wolę tych, którzy mówią co myślą, a nie takich co mówią to co publiczka chce usłyszeć, a myślą i robią co innego.Żeby nie było, na Korwina nie głosuję, chyba że w drugiej turze bez Kukiza. Pamiętaj jednak, że politycy są naszą wizytówką poza granicami naszego państwa. Osobiście nie jestem zadowolona z faktu sponsorowania z moich podatków "pyskatych i niezrównoważonych" polityków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikwot665 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Pamiętaj jednak, że politycy są naszą wizytówką poza granicami naszego państwa. Tutaj trzeba sie zgodzić, Korwin nie jest osobą, która reprezentacyjnie sprawdziłaby się najlepiej.Chociaż z drugiej strony może by przynajmniej nie skakał po krzesłach :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIGGI Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Pamiętaj jednak, że politycy są naszą wizytówką poza granicami naszego państwa. Osobiście nie jestem zadowolona z faktu sponsorowania z moich podatków "pyskatych i niezrównoważonych" polityków.Słonko, przecież Korwina już za granicą widzieli :) Quote Destruction of the empty spaces is my one and only crime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts