kojot39 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Witam przeszukałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Chodzi mi o wyjęcie wkałdu z fabrycznego wydechu tak żeby go nie uszkodzić i wrazie czego założyć ponownie. Zdjąłem mój komin odkciłem wszystkie śrubki a wkład się nawet nie ruszył czy jest on gdzieś jeszce zgrzany czy tylko sie zapiekł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAJOR Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Przerabiałem taki tłumik ale muszę Ciebie zmartwićto monolitja wycinałem 20 cm żeby skrócić cygaro i spawałem końcówkęwyszło fajnie -bas się wzmocnił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekvtx1800n Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Czy jest możliwość wyciszenia fabrycznego wydechu, bez przytykania go? Quote "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts