bartek-keks Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Witam do zaoferowania mam gmole do fazera które sa owocem mojej pracy w swoim warsztacie z tego typu usługami który prowadze juz od 4 lat i wszelkie pytania prosze pisac na PW albo dzwonic pod numer 794749233. Gmole wykonane są z grubosciennej rurki o srednicy 3/4 cala.Płaskownik zastosowany w nich jest to masywny element o grubosci 3 mm co gwarantuje sztywnosc konstrukcji przy wywrotce.. Malowane są cisnieniowa oraz zabezpieczane środkiem antykorozyjnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciej_pk Posted January 30, 2014 Share Posted January 30, 2014 Witam!Masz może zdjęcie jak one wyglądaję na motocyklu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek-keks Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 Mam jak wyglada klatka do stuntu wlasnie na bazie tych gmoli zrobiona. Punkty mocowania sie nie zmieniają:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts