marekvtx1800n Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Marek problem jest w tym ze to ty cały czas się ośmieszasz pisząc byle co w każdym temacie, a jaki masz w tym sens to wybacz ale na to Ci nie odpowiem Ignoruj mnie. Tak będzie najlepiej dla nas obu. Quote "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maskot Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Jak siadłem pierwszy raz na VTX'a pomyślałem " k.....wa ,tu chyba jest coś zepsute " :biggrin: Myślę ,ze chyba dla wyglądu ,mają chętnych - bo ładne to są.b Quote Po co upijać się i pełzać, jak można zapalić i latać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotok Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 sprawa prosta albo urządzenie typu strzykawka i wężyk i odciągaszTak się nie da. Trzeba lagi zdemontować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
talent19 Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Tak się nie da. Trzeba lagi zdemontować.Może ktoś poda rozmiary uszczelniaczy i miejsce gdzie je można kupić ,bo szykuję się do ich wymiany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotok Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) Może ktoś poda rozmiary uszczelniaczy i miejsce gdzie je można kupić ,bo szykuję się do ich wymianyhttp://allegro.pl/uszczelniacze-lag-honda-vtx-1800-husqvarna-wr-cr-i3437924534.html Edited August 28, 2013 by kotok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
talent19 Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 http://allegro.pl/uszczelniacze-lag-honda-vtx-1800-husqvarna-wr-cr-i3437924534.htmlDziękuę KOTOK za szybka odp.Kapujesz czy to jest komplet na jedną lagę czy tylko uszczelniacze na dwie strony ale bez przeciwpyłowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekvtx1800n Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Czy ktoś z was ,wymieniał może oliwkę na 5WJeśli tak to jaki efekt? Quote "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodhound Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Z kanapy chcesz zrobić łóżko wodne? Mam 15W i następnym razem zapodam 20W.No tak, ale Ty nie hamujesz przodem ... Quote Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekvtx1800n Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Z kanapy chcesz zrobić łóżko wodne? Mam 15W i następnym razem zapodam 20W.No tak, ale Ty nie hamujesz przodem ...Przodem hamuje za mnie system - wystarczy. Nigdy nie miałem problemu z nurkowaniem, dlatego pytam. Quote "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot39 Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Witam.Żeby nie zakładać nowego tematu to zapytam tutaj. Czy ktoś z was wymieniał rurę lagi? Muszę ją wymienić ale nie mam pojęcia jak zdjąć tą cześć do której mocuję się przedni błotnik i przekłada ośkę koła jakby ktoś mógłby mi pomóc to byłbym wdzięczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monter_ Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 To jest przykręcone do lagi na klej do gwintów, siedzi tam o-ring i może być jakieś zabezpieczenie ale to musisz obejrzeć odlew czy nie ma żadnej dziurki. Zapodaj dobre foty tego odlewu. W zasadzie jakbyś miał kupioną rurę to byś pytania nie zadał. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot39 Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Bałem się kupować żeby nie okazało się że potrzebna jest jakaś specjalna prasa lub inne skomplikowane narzędzie. Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Rozwierć otwory w rurze,żeby włożyć coś grubszego.Potrzebne jest długie ramię,więc albo rurka ,albo brecha.Dolną aluminiową część,jarzmo do zacisku i osi,zamontuj w dobrym imadle przez tzw. miękkie szczęki lub klepki z twardego drewna.Najlepiej robić to w dwie osoby.Jeden non stop grzeje aluminiową część opalarką,nawet w czasie odkręcania,gdyż obniżenie temperatury powoduje ,że klej zaczyna łapać,drugi po podgrzaniu zaczyna odkręcać.To jest drobnozwojny ,prawy gwint,więc analogicznie kręcić w lewo jeśli chce się zdemontować.Rura jest zatopiona ok 7 cm od krawędzi.Trochę trzeba się nakręcić,aby wyszła.Nie ma żadnego zabezpieczającego kołka.Do dzieła :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts